Kiki


fiogf49gjkf0d

Hallo Allemaal!

Ik ben Pip, eerst heette ik Kiki maar ik vind Pip ook wel prima. Er is hier zelfs een meneer die me Bibi noemt en ach.....waarom zou ik moeilijk doen?

Sinds ongeveer anderhalve maand woon ik bij mijn nieuwe baasje Katya in Maastricht. Op een zaterdagavond stonden ze ineens voor mijn neus in
Barneveld, ik moest mee en wel meteen. Dat die twee meiden (Katya en zusje Monique) meteen verliefd op mij waren kon ik zo zien, is natuurlijk ook niet zo gek want ik zie er heel lief uit! Ik moest zelf nog even aan ze wennen maar heb onderweg naar Maastricht toch maar besloten dat de liefde wederzijds is. Overal waar mijn baasje gaat ga ik gewoon ook, of dat nou de badkamer, slaapkamer of haar werk is, ik ga gewoon lekker mee. Is gezellig voor d'r, is ze niet zo alleen.

Maar nog even terug op mijn eerste weken hier in Maastricht....... In het begin kon ik niet zo goed slapen, alleen in de bench en ook nog eens beneden, getver. Heb net zo lang gehuild dat ik nu los naast haar bed mag slapen op een warm schapenvelletje en onder een van mijn vele dekentjes. Dat was snel geregeld!

Inmiddels begin ik wat meer gewend te raken en durf ik alles, in het begin was ik nl. overal een beetje bang voor, maar da's over. Ik steek overal mijn neus in en van weglopen om de boel even te gaan verkennen ben ik ook niet vies, moeten ze maar beter op me letten. Overdag ben ik heel stoer want dan speel ik, bewaak ik de boel en moet ik dingen ontdekken maar 's avonds niet,dan ben ik moe en wil ik alleen maar slapen en wel op schoot en onder een dekentje. Ben dol op dekentjes en andere zachte dingen.

Ook nieuwe vrienden had ik snel gemaakt, mijn beste vriendin is Isa, een Golden Retriever. Isa is heel lief voor me, ik mag de baas spelen en in haar poten en oren bijten zonder dat ze boos wordt. Vreemde honden vind ik nog een beetje eng maar dat gaat steeds beter.

Als ik zo even nadenk over mijn leventje hier denk ik dat ik erg blij mag  zijn en dat ik heel veel geluk heb gehad dat er al zoveel mensen zijn geweest die goed voor me hebben gezorgd. Kees en Adrie, die me uit Portugal hebben meegenomen en Petra die voor me heeft gezorgd toe ik hier aankwam.

 

Zonder hen en de mensen van DZG had ik nu niet zo'n leuk en gezellig plekje,
dankjewel allemaal!

Groeten, Pip"


   
Klik en help ons helpen