Lazarus


fiogf49gjkf0d

Sinds 5 februari 2006 zijn wij de trotse baasjes van Lupo, voorheen bekend als Lazarus. Die dag kwamen wij kennis met hem maken, hij was toen net vijf dagen in Nederland. Vanaf dat wij hem zagen zitten, hij blij tegen ons op sprong, was de foto liefde bevestigd! Dus hij ging met ons mee naar huis!Hij kwam bijna vers uit Griekenland en moest nog wel aan veel dingen wennen. En wij spraken geen Grieks, dus we moesten elkaar nog leren begrijpen.Wandelen was voor hem in het begin bittere noodzaak. Angstig tegen onze benen aan. Maar wij gingen steeds een stuk langer aan de wandel en zorgden dat het buiten alleen maar leuk was. Veel spelen, veel snoepjes en veel positieve woordjes. Nu vind hij het buiten fantastisch, hij loopt zelfs los! Commando's zijn wij druk aan het oefenen; zit, af, poot, wacht en blijf kan hij al. Hij kan een paar uur goed alleen thuis. Hij vindt het alleen leuk om op van alles te kauwen. Dus de meeste spullen liggen nu op hondveilige hoogte, en een bal met snoepjes bracht wat verlichting.


Onze drie katten ( Luna, Frodo en Benji), moesten in het begin erg wennen aan het nieuwe familielid. Hij heeft veel krassen op zijn neus gehad. Maar het begint er op te lijken dat ze elkaars taal nu beter begrijpen. Met andere honden gaat het ook erg goed, de meest luidruchtigste ontwijkt hij, met de anderen wil hij graag spelen. Tegen andere mensen doet hij lief, soms iets te lief. Dan springt hij tegen iedereen aan. Dat moeten wij hem nog afleren! Kinderen vind hij helemaal geweldig, maar de kinderen uit de buurt vinden hem een beetje eng, hij lijkt volgens hen op een wolf! Vandaar Lupo, dat betekent wolf. Kortom de ideale hond! Maar dat vind vast iedereen van zijn eigen hond!

Wij zijn in ieder geval blij dat hij niet meer in Griekenland in het asiel hoeft te zitten, dat hij nu zijn eigen baasjes heeft, zijn eigen mandje. En wij zijn blij voor alle liefde, warmte en vrolijkheid die hij ons brengt!

En geef toe; is het geen plaatje!!!!

Joyce en Hedzer


   
Klik en help ons helpen