Max


fiogf49gjkf0d

Hier eindelijk een berichtje van Max. Maar ik heb het ook zo druk gehad met het leren hoe je je in huis hoort te gedragen.
Was wel moeilijk hoor. Maar nu snap ik het wel. En ik gedraag me ook keurig [meestal] Soms pak ik nog wel eens een pantoffel of een badjas, kousen en sokken ook. Lekker slopen !!. En af en toe pik ik nog een boterham [als ik de kans krijg]. Iedereen vindt mij een leuke hond . Ook de dierenarts en de assistentes. Ik woon nu in een flat met mijn 2 vrouwtjes [moeder en dochter] en 2 katten en een valkparkiet en een hamster. Met de katten wil ik graag spelen en de vogel en hamster wil ik graag opvreten. Maar dat mag niet. Ik ben nog steeds erg lief en erg speels en erg druk. Elke dag gaan we lekker naar het park . Lekker spelen en rennen. Het leukste vind ik achter de eenden en andere vogels aanrennen en grote kuilen graven in de modder. Trouwens de muizen en egels zijn ook niet veilig voor mij. Leuk hoor. Inmiddels kan ik ook al lekker los lopen in het park. Ik heb het erg naar mijn zin en ik wil nooit meer terug naar Portugal. Laat mij maar lekker in dit kikkerlandje wonen.

Lieve Truus, jou wil ik nog bedanken voor alle goede zorgen toen ik bij jou in Lemmer was. En ik wil ook iedereen bedanken bij DZG voor alle goede zorgen.

Grote poot en kusjes van Max


   
Klik en help ons helpen