Merry


fiogf49gjkf0d

anuari jl. hebben we onze Snuf een oude Golden Retriever van 13 1/2 jaar moeten laten inslapen. Vreselijk vonden we het. Ons plan was om na de zomervakantie op zoek te gaan naar een nieuwe Golden. Tot dat we in contact kwamen met Dierenhulp Zonder Grenzen en we ons gingen inlezen in wat mensen dieren aan kunnen doen. We vonden dat we ons steentje moesten bijdragen en hebben gekozen om een hond uit te kiezen via Dierenhulp Zonder Grenzen.
Via de website hebben we de keuze laten vallen op Merry. (nu Happy) De foto en de bijbehorende tekst op de website deed ons besluiten om voor deze hond te gaan. Happy bleek, tot ieders verrassing na een paar dagen al in Nederland te zijn bij een gastgezin. Na een gezellig intake gesprek zijn we Happy gaan ophalen. Een groot feest. Happy is een konijn van een hond. Na een paar dagen wat wennen wat bleek uit wat onrustig gedrag is ze nu helemaal op haar gemak en is ze een deel van ons gezin.

Onze Happy hebben we nu een goede 3 weken bij ons thuis. Ze is een blije hond die aandacht vraagt en in overvloede krijgt. Alles wat je met haar doet is feest en ze is dankbaar voor alles. Een controle bezoek bij de dierenarts wees uit dat zo gezond is. Wel is het zo dat haar spiermassa wat aan de magere kant is voor een hond van rond de twee jaar. Wat wil je als een deel van je leven aan een ketting hebt moeten doorbrengen... Wandelen en ravotten zal er niet bij geweest zijn. Door goed met haar te wandelen zal de spiermassa vanzelf toenemen. Ook bij haar kiezen zijn wat stukjes afgebroken. Iets wat meer voorkomt bij honden die aan de ketting liggen zo werd ons verteld. Ze proberen natuurlijk los te komen. 

We willen allen die hebben geholpen om Happy bij ons thuis te krijgen bijzonder bedanken we zijn erg blij met haar. Een oprecht compliment verdient Dierenhulp Zonder Grenzen voor haar fantastisch werk!


   
Klik en help ons helpen