Motas


fiogf49gjkf0d

Hier een berichtje over Motas, die inmiddels bijna 3 maanden bij ons woont. We zijn heel erg blij met 'm!
De adoptie in september ging razendsnel... we dachten ongeveer een maandje te moeten wachten totdat hij er was, maar bij ons zat er tussen het moment dat we besloten 'ervoor te gaan' en Motas' aankomst..... 4 dagen! Dinsdag belde ik Patricia voor de intake, woensdag belde Berlinda voor een afspraak voor de voorcontrole en donderdag belde Berlinda weer om te vragen of ze niet even meteen kon komen, wat Motas zou zaterdag al vliegen! Wat snel!! Gelukkig hebben we een dierenwinkel om de hoek, dus stond alles zaterdagochtend klaar..

Dus daar stonden we toen, bij de McDonalds van Apeldoorn.. Bijna precies op tijd kwam Thea aanrijden, met drie andere (ook hele lieve) hondjes, en onze Motas. Wat een lief beest!
We hadden verwacht dat het wel even wennen zou zijn voor 'm, maar alles ging harstikke goed. Hij bleek al zindelijk, vond zijn mand prima, ging 's avonds rustig slapen.. het ging allemaal boven verwachting goed. Het is een enorme lieverd, zachtaardig en vrolijk. Binnen ligt 'ie vooral lekker te snurken (als we niet aan het spelen of stoeien zijn) en buiten loopt hij over van enthousiasme: lekker rennen! (vooral achter de vogeltjes aan :-) ). Zelfs de niet-hondenfans die bij ons op bezoek komen vinden Motas lief. We hebben het heel erg met 'm getroffen en willen jullie enorm bedanken dat jullie met zijn allen hebben gezorgd dat Motas van de kant van de weg bij ons in zijn mand is beland, super!

Natuurlijk ook nog wat foto's: van Motas in zijn mandje thuis, met vriendin Baloe bij onze (schoon)ouders in de tuin: wachtend op een stok en dan samen terugbrengen, en eentje op de hondencursus: ook dat vind hij heel leuk!

Nogmaals allemaal (ook de mensen in Jaca!) heel erg bedankt voor alle goede zorgen! Hopelijk vinden nog heel veel meer honden zo een fijne plek.
groeten van Motas, Wout en Jantien.


   
Klik en help ons helpen