Muneco


fiogf49gjkf0d
Ik ben Bikkel. Ik heette eerst Muneco, maar dat vond mijn baasje een lastige naam. Maar als je me leert kennen, dan zie je heel snel dat ik een echte bikkel ben, dus mijn naam past heel goed bij me. Ik zit nu een paar maanden bij mijn nieuwe baasje, en ik ben echt helemaal gelukkig. En ik ben gegroeid!!! Volgens mij ben ik stiekem zelfs een klein beetje TE groot geworden. Dus ik krijg nu iets minder te eten. Maar dat geeft helemaal niets, want ik kan de hele dag wel dooreten, maar dat kan natuurlijk niet.
Mijn baasje heeft zo’n mooie stok voor mij gekocht, met zo’n balletje erin. En als ie die dan gooit, dan ga ik heel hard achter de bal aan. Ik kan wel heel goed luisteren, want als mijn baasje me roept, dan kom ik meteen. Ik wil hem natuurlijk niet kwijtraken. En voor snoepjes kom ik gelijk aanrennen, dat snap je natuurlijk wel.
Met mijn buurhondje DJ ga ik altijd lekker stoeien als ie langskomt, of als ik hem tegenkom in het park. Dan ben ik altijd helemaal smerig als ik thuis kom. Oh.. en DJ kan mij niet bijhouden, want ik ben lekker sneller dan hem. Lekker puh. En dat vindt hij niet leuk hoor, want hij probeert me altijd in mijn kont vast te houden, als ie me bijna te pakken heeft.
Alleen thuis zijn kan ik als ik alleen ben wel eventjes. Soms geef ik een serenade voor de buren, maar gelukkig vinden die dat niet zo erg. En zo groot ben ik niet, dus het aantal decibel valt best mee. Verder gaat het dus helemaal goed, zoals jullie kunnen lezen. En ik ga hier nog heel lang blijven.
   
Klik en help ons helpen