Pico


fiogf49gjkf0d

Beste vrijwilligers van Dierenhulp Zonder Grenzen,

Na lange tijd zaten wij gisteren weer op jullie site te kijken en alle (leuke) eind goed al goed verhalen te lezen.Ook wij willen graag ons verhaal vertellen.

Wij hebben sinds vorig jaar januari (2007) Pico geadopteerd. Pico is de zoon van Caty en het broertje van Luisse. Wij hebben Pico de naam Banjer gegeven.

Marco, mijn man wilde heel graag een hond. Hij heeft heel wat uren gezocht op Internet bij de sites van verschillende dierenasiels. Zonder resultaat. Toen hij mij de foto van Banjer liet zien op jullie site was ik meteen verkocht.

We konden kennismaken met Banjer, omdat hij in een pleeggezin verbleef in Zaandam. Direct bij de eerste ontmoeting met hem was er de klik. Ik viel meteen voor Banjer en dat gold ook voor Marco. Na een week konden we hem ophalen in Zaandam. Jeske (toen 9 jaar) en Koen (toen 7 jaar) waren ook enthousiast.

 Banjer maakt inmiddels helemaal deel uit van ons gezin. Het is een geweldig lieve hond, enthousiast, ondeugend en speels. Hij doet zijn naam wel eer aan. Hij banjert vele uren door onze tuin, joeg in het begin de kippen achterna, en is al een aantal keren in de sloot beland. Maar hij leert heel snel, dus we hebben hem al aardig op weten te voeden. 

Hij geniet van de aandacht die wij hem geven en wij genieten van hem. Zodra de fiets uit de schuur wordt gehaald, begint hij al te blaffen. Hij weet dan dat hij mee mag en dat vind hij geweldig. Niet alleen hij, maar ook ik! Als ik kijk naar zijn doldwaze sprintjes, dan ben ik nog elke dag blij dat Marco de stap heeft gezet om een hond te adopteren. We zouden hem voor geen goud meer willen missen!


Christine en Marco Jeske en Koen


   
Klik en help ons helpen