Pukkie


fiogf49gjkf0d
Hallo allemaal,
Hier is ook het verhaal van onze Pukkie. Bij ons thuis zijn wij allemaal grote dierenliefhebbers, maar omdat we op een flatje wonen hadden we alleen een agapornis. Na het veelvoudig oppassen op de honden van onze kennissen, wilden we ook een hond die van ons zelf was. Iedere keer moesten we voor ze zorgen en dan weer afscheid nemen, en zo besloten we een hond te nemen. We hebben snel besloten om een hondje uit het buitenland te nemen. Zelf hebben we ook een geschiedenis van een vluchteling, dus wilden we ook zo'n hondje gelukkig maken.
Bij verschillende stichtingen hebben we op hondjes gereageerd maar iedere keer waren we net te laat en waren de honden al gereserveerd. En dat gebeurde eigenlijk ook met Pukkie, alleen achteraf gezien hadden wij toch als eerste e-mail contact met Ria. Zodoende hadden we ook als eerste het recht om dit hondje te adopteren. Het kon ons allemaal niet snel genoeg gaan!
Op 10 januari ben ik vanuit Assen met de trein naar Maastricht gegaan om Pukkie op te halen. Door wat omstandigheden moest ik met de trein heen en terug. Toen ik Pukkie bij Carla zag was ze nog mooier dan op de foto. Ik kon wel huilen van blijdschap hoe leuk ze was. Ik was helemaal vertederd en dacht, waar heb ik dit aan verdiend om zo'n hondje te mogen adopteren. Toen hoorden we ook dat Pukkie eigenlijk per ongeluk is meegenomen uit Spanje. Dat ze een ander zwart hondje moesten meenemen en per ongeluk hadden ze haar meegenomen. Voor mij en mijn familie was dat echt een teken dat het zo had moeten zijn. Pukkie die heeft zich heel snel aan mijn zusje en mij gehecht, mijn ouders vind ze wel leuk en aardig maar ze ziet ons twee als haar baasjes. Het bleek ook een heel slim hondje te zijn, zindelijk was ze al, zit heeft ze ook al onder de knie en pootje geven heeft ze in vijf minuten geleerd. Wij gaan dan ook binnenkort met haar naar de cursus. Ik zou hier wel uren kunnen schrijven over onze fantastische Pukkie, maar ik moet het verhaal inkorten. Pukkie is gewoon een perfecte hond. En wij hebben het zo met haar getroffen. Ze is nu drie weken bij ons, en zij is onze grote liefde geworden.
Groetjes, Pukkie, Azra en de familie
   
Klik en help ons helpen