Rex


fiogf49gjkf0d

En of het goed is?!


Spelen, rennen, apporteren, eten, snoepen, heerlijk slapen en vooral kroelen zijn de dingen waarvan ik allemaal heel erg houd en die ik hier allemaal krijg!

Ik woon op 14 december alweer een jaar bij mijn baasje Rene en vrouwtje Anja in Deventer en jongens; wat zijn die gek met mij! Marja, in Mallorca had mij bij de dierenarts meegenomen want ik was door mijn vorige baasjes daar achtergelaten, ik vond dat natuurlijk niet leuk maar Marja was heel lief voor me en toen ik met dat grote ding door de lucht moest om in dit land te gaan wonen, had ik het bij Masja en haar jongens en Kay ook helemaal niet slecht!

Ik heb het heel erg naar mijn zin hier. Als we gaan wandelen, wandelen we meestal heel lang! Nou, daar heb ik geen problemen mee, wandelen en uitrennen is goed voor me en voor baasje en vrouwtje natuurlijk ook. Ook gaat het vrouwtje regelmatig met mij fietsen, dat vind ik ook geen straf! Ook ga ik driemaal per week naar de dagopvang, daar heet het vrouwtje Riet en die is ook verschrikkelijk lief voor me en daar speel ik dan de hele dag met andere hondjes zoals met Lily, Kay en Choco. Allemaal lieve maatjes!

Weet je wat ik leuk vind? Dat witte spul, dat witte dat buiten uit de lucht komt vallen en alles koud, nat en wit maakt. Dat kende ik helemaal niet toen ik op Mallorca woonde. Wat is dat gaaf!! Ik kan er geen genoeg van krijgen om er in te hollen, in te rollen, omhoog te gooien en ernaar te happen.

Ik doe af en toe natuurlijk ook wel eens dingen die de baasjes niet zo leuk vinden zoals achter paarden aanhollen en naar koeien blaffen, schapen opjagen, de beek inplonsen en naar de overkant zwemmen omdat ik achter dat konijntje aan MOET, blaffen midden in de nacht als ik iets denk te horen.

Oh ja, ik mag ook niet bedelen, mijn baasjes vinden dat ik genoeg te eten en te snoepen krijg en moet ik respect hebben voor het eten van mijn baasjes maar ja, weet je: ik weet ook dat ik enorm charmant kan zijn, zo vreselijk aandoenlijk kan kijken en heel goed poten kan geven. Als ik in de mood ben, doe ik zelfs een high five voor een snoepje, stukje koek, kaas, worst of brood. Daar wil het vrouwtje af en toe nog wel eens intrappen maar het baasje is daar strenger in hoor! Ze willen dat ik natuurlijk ook een gezonde hond blijf en niet te zwaar mag worden en daar hebben ze ook weer gelijk in.

Kortom: wat heb ik nog meer te wensen? Eigenlijk helemaal niets! Jawel, toch een ding: die knaldingen moeten weg! Ik schrik me elke keer een hoedje als ik dat hoor.
Als dat voorbij is, vind ik het leven weer helemaal toppie!!

Een stevige poot van Salto


   
Klik en help ons helpen