Rona


fiogf49gjkf0d

Hallo ik ben Rona.
Ik kom uit Jaca Spanje en heb ondertussen een flinke reis achter de boeg. Maar goed, mijn hobby,s zijn reizen,spelen,slapen en lust graag een snoepje.. Ben een beetje op een vreemde manier naar Holland gekomen, dat is niet voor elke soort genoot weg gelegd denk ik.

 

Met de vrachtwagen vanuit Spanje.
Ik sta hier nog niet zo geweldig op , want ik was aardig moe. Ben vertrokken uit Jaca in de kofferbak van een klein autootje van een lieve dame. 160 km stuiteren over de weg. Nou ik kan U verzekeren dat was geen pretje. De dame bedoelde het goed. Ben naar Altsasu gebracht halverwege Madrid. Daar stond een aardige dame met de vrachtwagen te wachten op mij .Ik wist niet wat mij overkwam,werd in de vrachtwagen getild en mocht op het bed liggen van de dame. Heerlijk!!!!! Wat een luxe,wat een heerlijk bed,lekker zacht.
Nou wat heb ik geslapen zeg,niet te geloven. Vanaf daar ging mijn reis beginnen.
We gingen vlees lossen in Madrid en omgeving,daarna zocht ze de supermarkt op. Het eten wat ik had gekregen smaakte niet. Dus we gingen boodschappen doen. Een dekentje in de winkelkar en ik er in .De supermarkt in. Het vrouwtje haalde allerlei lekkers en lekker eten,snoepjes en een mooie riem .Zo ik was voorzien van alles, maar de chef was niet zo blij met mij in de winkelkar, mocht de winkel niet in. Mijn vrouwtje zei : Mijn hond blijft echt niet met 40 graden in de vrachtauto zitten en de boodschappen moesten gebeuren. Nou de chef gaf mijn vrouwtje gelijk en we zijn gauw vertrokken hahaha. Lol. We hebben terug geladen in Salamanca en ik mocht de vrachtwagen bewaken ,vrouwtje liet voor mij de airco draaien en ik liet niemand in de buurt van de vrachtwagen komen. Goed op weg naar Nederland en de 2 e dag was ik aardig in mijn sas. Lekker bed, eten, snoepjes een knuffel en een kluif. Wat wil je nog meer.!!
 
Onderweg had vrouwtje verteld dat ik geadopteerd was door een lieve dame in Maastricht en een andere adoptiehond uit Griekenland.
Uiteindelijk kwam deze dame uit Maastricht mij afhalen in Aken. Vond het allemaal een beetje eng. Ben door mijn maatje in de auto gezet van haar en de lieve dame uit Maastricht reed met mij weg naar haar huis. Kennis gemaakt met Siep en we konden het wel vinden, maar geen grote vrienden. De dame uit Maastricht deed haar uiterste best om mij naar de zin te maken , maar ik miste mijn vrouwtje van de vrachtauto .Ik had heimwee . Na een week besloten de beide lieve dames dat ik mocht verhuizen naar Enschede.

Dat was het ik mocht naar mijn vrouwtje en de vrachtauto. Wauw, Ik was me blij toen ze me kwam afhalen uit Maastricht. Heb haar zo,n begroeting gegeven dat de dame uit Maastricht het eens was dat ik naar Enschede mocht. Welnu , daar aan gekomen wist ik ook niet wat me te wachten stond. Oef ,dat was wennen er stonden 4 honden en 3 katten op mij te wachten. Daar kennis mee gemaakt en kan het uitstekend vinden met mij nieuwe vrienden. Woon zeer kort aan het bos nu en wandel veel met het vrouwtje en mijn nieuwe baas naast de schootmobiel.
  
Retriever Cosmo 12 jr, mechelse herder carmen 3 jr, Reno in het midden 9 mnd, chorro 7 mnd.
De laatste 2 mijn spaanse vrienden ook geadopteerd.
En ga nog regelmatig met mijn vrouwtje mee door Europa met de vrachtauto en heb het reuze naar mijn zin.


   
Klik en help ons helpen