Samba


fiogf49gjkf0d

Mijn naam is Tempo en voorheen heette ik Samba.

Of ik mijn naam eer aan ga doen blijft nog een verrassing want ik loop nog aan de 10 mtr. Lijn.

Maar af en toe laat mijn vrouwtje de lijn los en dan huppel ik al aardig.

Ik woon sinds 24 nov. in de stad Groningen en vergezel mijn nieuwe vriendinnetje Sembra bij de wandelingen naar het kanaal. In het begin moest ik wel effe wennen hoor. Ik kwam eerst in een ding dat zomaar bewoog en na een tijdje mocht ik eruit en stond daar een ander hondje Sembra. Lief ding hoor daar speel ik nu volop mee. Ik geloof dat ze mij ook wel leuk vind. En toen kwam ik in een soort kennel met allemaal spullen erin die ik nog nooit had gezien. Het was er lekker warm en er lagen ook dekentjes!!Helemaal top!!

Toen ik een paar dagen hier was vond ik het wel even genoeg hoor al die vreemde dingen en begon dan te piepen en te blaffen. Mijn vrouwtje houd hier gelukkig rekening mee. Sindsdien doe ik erg mijn best en voel ik me steeds beter. En als ik moe ben dan kruip ik tegen mijn vrouwtje aan en kriebelt ze mij op mijn buik. Zaaaaalig!!! Soms vind ze mij ook wel een beetje brutaal hoor. Want dan ga ik met allemaal spullen slepen en soms vind mijn vrouwtje het goed maar soms ook niet.

Ik vind vogels ook leuk maar zolang ik vast zit kan ik er niet bij. En in het begin was ik wel bang dat ze mijn etensbak weg haalden maar ik heb ontdekt dat dit niet zo is en Sembra blijft er ook vanaf. Dus nu kan ik rustig mijn bakje leeg smikkelen. Daarnaast wordt ik verwent met kluifjes,varkensoren en pensstaafjes. MMMMM!!

Dus lieve mensen van DZG bedankt en ik wil hier niet meer weg!!

Adios amigo’s, Tempo.

 


   
Klik en help ons helpen