Sarabi


fiogf49gjkf0d

Phoebe is mijn tweede hondje van DZG. Deze keer was ik behoorlijk kritisch. Ik wilde graag een hondje die goed met andere honden kon omgaan (een maatje voor mijn andere hond), die goed met katten en met kinderen kon. Zonder jachtinstinct, zodat ze buiten lekker los mee kon lopen en een klein hondje. Dus ik had behoorlijk wat eisen.

Uiteindelijk vond ik Phoebe (toen nog Sarabi), een klein teefje van 5 maanden oud. Ze is hier nu 2 maanden en het gaat hartstikke goed. Ze is een lot uit de loterij.

Ze heeft Archie, mijn andere hond, helemaal omgetoverd tot een actief hondje. Ze spelen samen en rennen achter elkaar aan als ze los mogen. Ze is praktisch zindelijk vanaf de tweede dag. Ze is enorm lief, voor Archie, voor kinderen, voor de poezen en voor mij. Ze is lief, aanhankelijk en speels.

Het is bijna of ik het ideale hondje heb. Eigenlijk is het ook bijna zo. Ze heeft wat puppystreken, maar dat hoort er helemaal bij. Ik hoop dat Archie en Phoebe samen hier nog heel lang mogen blijven wonen.

En ik wil DZG en in het bijzonder Lia bedanken voor het naar Nederland halen en van het vliegveld ophalen van mijn kleine Phoebe. En natuurlijk wil ik ook Marja en de andere mensen van CCI bedanken voor het opvangen en een veilig onderkomen bieden van mijn kleine meid.

Groetjes Fiona en een kleine lebber van Phoebe en Archie


   
Klik en help ons helpen