Silver


fiogf49gjkf0d
We hebben 9 februari op een erg rottige manier onze vorige hond Banjer in moeten laten slapen,en hadden daar enorm veel verdriet van.
Het was wel gelijk,ondanks de pijn,duidelijk dat we weer een hond wilden,we zijn gewoon mensen voor en met een hond!
Enige weken daarna kregen we een mail van een kennis ,met de DZG site,als we zin hadden moesten we maar eens kijken,de site aangeklikt en zomaar,zonder verder nadenken,teefjes,middelgroot aangeklikt,er verschenen ongelofelijk veel foto's,maar eigenlijk zag ik er gelijk maar 1,het lijkt me dat je dat liefde op het eerste gezicht kan noemen,ik bleef er ook maar 1 zien!Haar naam was Silver en ze zag er ook erg Silverig uit,grijs zwart en zilver door elkaar,ik liet mijn man en kinderen kijken,en we waren het er al snel over eens,het was een typische hond voor ons!Nog een paar dagen goed over gedacht,wat halen we ons misschien op onze nek ?,maar ze ging niet meer uit onze hoofden!De stichting gebeld en het traject werd ingezet!
Spannend en het leek een eeuwigheid,wat het niet was,maar op 4 april zou ze aankomen op Schiphol,uren van te voren reden we al weg.Samen met Lia van de DZG stonden we op haar te wachten,en eindelijk kwam ze door de deur,ineengedoken in de bench,daar zat ze! Ze had uiteraard een tabletje op en leek nog niet veel interesse te tonen,maar ze was er!Ze kwam wat moeizaam uit de bench,maar daarna liep ze gewoon mee naar de auto,waar we een dekentje bij onze jongste dochter van 14 hadden gelegd en ze ging liggen of het de gewoonste zaak van de wereld was!Thuis keek ze even rond en kroop in haar mandje!Na twee nachten besloten we al haar niet in de bench te doen,ze is zo rustig en kalm!
Voordat ze goed at,duurde wel even,maar verder ging eigenlijk alles gelijk goed,ze wil,precies zoals in de beschrijving op de site,ERG graag kroelen en aangehaald worden en erg graag mee naar buiten,dan springt ze met 4 poten tegelijk in de lucht,heel grappig om te zien!Ze is ook al twee keer met de trein mee geweest,in het volste vertrouwen gaat ze liggen en weer omhoog als we eruit gaan,de eerste keer gingen we naar het strand,even wennen,daarna niet te houden!
De tweede keer naar de DZG dag in Amersfoort,wat ze super vond,op het veld rennen met andere honden! Ook in de auto is een makkie,ze gaat liggen en wacht gewoon tot we stoppen en de deur open doen!
We zijn HEEL ERG blij met haar,ze is echt ons kadootje! Twee weken geleden heeft ze wel een epilepsieaanval gehad,rot om te zien,maar gelukkig kenden we dat van onze eerste hond,die het 14 jaar lang heeft gehad en er 16 mee werd!
We wachten het wel af,de dierenarts heeft verder niks bijzonders gevonden,we willen haar echt nooit meer kwijt!
Ze is echt heel erg lief,ze houdt van ons en wij van haar!
Veel groetjes Anja Nagtzaam,Theo,Marjolein en Froukje en een pootje van Silver!
   
Klik en help ons helpen