Simon


fiogf49gjkf0d

Hallo hier een krabbel van Sem (Simon hadden ze me eerst genoemd)
Ik ben in Harfsen terecht gekomen dat is een klein plaatsje in de buurt van Deventer. Ik woon nu samen met een klein hondje ,een hele grote Kangal ,een Bloedhond en twee Newfoundlanders.
Hier lopen ook nog een stuk of veertien katten,voor diegene die schrikken we wonen op een boerderij.
Voor de grote honden was ik helemaal niet bang, zo accepteerde mij dan ook gelijk, de katten vind ik leuk om te plagen er lopen ook twee kittens en daar kan ik heel leuk samen spelen ze hangen in me staart.  Mijn vrouwtjes snappen niet al te veel van mij want ik was al helemaal zindelijk toen ik hier kwam en dat vonden ze heel erg knap van mij. Ik ben nu heel erg druk op de puppycursus in september ga ik de jonge honden cursus lopen met me andere vrouwtje. Bij onze boerderij hoort ook een hele grote vijver waar ik graag alle kikkers op jaag, soms komt mijn vriendje Gamble ook uit Spanje met me spelen bij de vijver en samen hebben we dan de grootste lol als alle kikkers voor ons wegspringen.


Als we gaan wandelen vind ik het verschrikkelijk leuk om samen met de andere honden door het maïs heen te gaan.
Er komen hier iedere dag ook nog twee andere honden de ene is een Basset en de andere een kruising Labrador Bordeaudog hij heet Mexx, en Mexx is me speelkameraad heel vaak kan ik hem in zijn achterpoot bijten voor dat hij me een keer wat terug doet. Ik doe er ook een foto bij dat je kunt zien dat ik samen met Gamble gek ben op watermeloen


   
Klik en help ons helpen