Imani (voorheen IFI)


1 mei 2017 Om 23.00u ben ik Imani (voorheen IFI zs) op wezen halen op Schiphol. (Imani is een Afrikaanse meisjesnaam en betekend “trouw”…. En TROUW is ze!!!) Ik wilde haar zo graag een fijn leven geven bij mijn eigen 3 honden. Ze was zo aandoenlijk om te zien, ik moest moeite doen om mijn tranen te onderdrukken. Daarbij lijkt ze wat hoofdje betreft op mijn eerste eigen hond die 4 jaar geleden overleden is.
Ze durfde op Schiphol de bench niet uit te stappen op de gladde vloer in de aankomsthal….We hebben haar gedragen tot we buiten waren. Daar ging het lopen goed. Achter in de auto heeft ze de hele weg naar Nijmegen geslapen.
Mijn 3 honden waren uit logeren zodat Imani even rustig het huis en de tuin kon verkennen toen we eenmaal om 2.00u thuis kwamen. Ze was duidelijk heel moe en onder de indruk van de vliegreis. We zijn samen op de bank in slaap gevallen tot 9.00u. De eerste keer eten gegeven en vanaf 11.00u zijn mijn honden om de beurt aan haar voorgesteld. Dit met tussenpozen van 1,5 uur ong. Telkens kwam er 1 bij…. Dit ging prima. En dat gaat het nog steeds…
Ze wijkt nooit van mijn zijde. Ik moet echt oppassen dat ik niet over haar val. Overal wil ze bij me zijn. Zelfs op toilet en in de badkamer. Ze geniet enorm van de wandelingen, zowel met mij alleen als met mijn andere honden. Ze geniet van haar bak met brokjes en beloonsnoepjes. Ze geniet van de kauwbotjes en het hondenspeelgoed wat er overal ligt. Ze is sociaal naar mijn andere honden en tot nu toe ook oké met mijn 9 konijnen en 1 hamster.
Ze is zo enorm vriendelijk naar alle mensen. Voor mij onbegrijpelijk dat mensen op Zakynthos haar liefde niet hebben kunnen waarderen, ze is het meer dan waard. Nou heeft elke hond misschien wel iets waarvan je denkt dat zou wel anders mogen wat mij betreft….Ik zou niet weten wat ik me bij haar anders zou kunnen wensen. Ik krijg alleen maar positieve reacties op haar, Wat is ze mooi, wat is ze lief, mooi gezichtje, wat is ze rustig, wat een lieve ogen, zo vriendelijk….
Ik hou vanaf dag 1 net zoveel van haar als van mijn andere honden. Ik ben zo blij dat ik haar een fijn leven mag geven. Ik hoop dat ik haar en mijn andere honden nog heel lang bij me mag hebben.

Heel veel groetjes van Lianne,
Jaylana, Chanouck, Marinthe (mijn andere 3 hondenmeisjes)
& Imani
 
 

   
Klik en help ons helpen