Vasco


fiogf49gjkf0d

Vasco is bij ons in huis sinds 2 december 2005. De adoptie is héél snel verlopen, en we konden na een voorbezoek de hond nog diezelfde dag meenemen. Na het zien van Vasco waren wij metteen verkocht, en hij heeft nu een liefdevol gezin gevonden. Dit gezin bestaat o.a uit mijn man en ik, 2 kinderen, 1 kat en 1 poes, en een cavia. De katten waren minder blij met de adoptie en moeten nog een beetje aan het idee wennen.
Vooral de kater van 1 jaar die nu de baas is huis was, heeft nu niks in te brengen tegen dit keffende monster. De oudere poes vertrekt geen spier, en wacht op een geschikt moment om de brutale pup een tik te verkopen wanneer hij dit verdiend. We hebben hier te maken met een sociale pup, die een groot aanpassingsvermogen heeft. Hij is al aan een hoop huiselijke dingen gewend, bijv. de stofzuiger. Ook de zindelijkheid verloopt goed, alleen is dat weer even zoeken en aftasten. Vooral de eerste nacht, en dan vergeet ik ook nog een krant neer te leggen, zodat hij zijn hoge nood keurig deponeerde op een paar leesbladen. Ik ben nog wel even buiten geweest met hem vannacht, maar na een plasje wilde hij vlug weer naar zijn warme doos. s'Morgens stond hij naast mijn bed te schooien, en jahoor geen tel later lag meneer languit onder het warme dekbed.
Het is trouwens een verschrikkelijke koukleum, je zou hem haast een jasje aantrekken, want vooral met dit weer wil hij niet vrijwillig naar buiten. Ik laat in de toekomst nog wel even weten hoe de opvoeding verder verloopt, en natuurlijk met foto's.


Met vriendelijke groet, Thalina Vet, Zaandam


   
Klik en help ons helpen