Whiskey


fiogf49gjkf0d

Met dinos gaat het heel goed, hij glimt als een spiegel en is lekker aan het puberen.Dinos voelde zich vanaf het begin als vanzelfsprekend thuis bij ons , wij kunnen veel tijd aan hem besteden en waar wij zijn daar is ook dinos.Dinos is een eerste klas clown en erg intelligent soms een beetje te.
Als ik buiten staat te praten en het duurt te lang ,dan haalt hij de gekste capriolen uit om mij door te laten lopen.Zoals, praatgeluiden maken blaffen of springen op mijn arm, bijten in mijn arm of in mijn slipper.
Als wij met elkaar praten gaat hij soms op zijn manier meepraten of blaffen.Als ik zeg, geef een kusje dan krijg ik heel veel kusjes van hem.
Meneer geef soms aan dat hij uit moet,door middel van piepen  en heen en weer te lopen terwijl hij 2 uur ervoor uit geweest is.
Een poosje geleden deed ik voor de grap een huilende wolf na dinos keek mijn man met een scheve kop aan en lachend zei ik,doe jij  het ook ,tot onze verbazing stak dinos zijn kop omhoog en huilde als een wolf mee.
Je begrijp zeker wel dat we helemaal in een deuk lagen van het lachen.
Vorige keer pakte hij zijn voerbak en lag deze naast mij neer op de bank.

Ik zat laats op de bank met mijn bord te eten,dinos keek,ik negeerde hem ,dat pikte hij niet dus lag hij zijn grote poot midden in mijn bord, Dinos voeld aan dat hij zichzelf mag zijn en zo hoort het ook.Hij vraagt veel aandacht en dat moeten mensen bijvoorbaat beseffen bij een pup of een jonge hond.Als dinos zijn dutje doet ,zitten wij even bij te komen.Maar je wordt vele malen beloond door de liefde en trouw die alleen een dier je geven kan.Ook als je een paar afstandsbedieningen armer bent.
Voor mij het belangrijkste in mijn leven is de liefde die ik voelt voor het meest kwetsbare ,dat zijn kinderen en dieren.
Er bestaan nog veel te veel mensen die daar zwaar misbruik van maken.


Alle respect voor alles wat jullie voor deze dieren doen.
Dikke kus van dinos.


   
Klik en help ons helpen