Summer


fiogf49gjkf0d
Hallo,dieren vrienden.
 
Mijn naam was summer en nu heet ik roos.
Ik kwam uit sevilla aan op schiphol waar mijn nieuwe baasjes op mij stonden te wachtten.Ik,ben nu al een maand bij ze en heb ze al een paar keer de stuipen op het lijf gejaagd.Maar dat heb ik niet expres gedaan hoor.Ik, woon hier met drie andere galgo,s en 4 bejaarde hondjes.
Ook staan hier ze noemen dat papegaaien maar hihi het lijken wel mensen want ze praten.Dus ben ik nog steeds aan het uitvogelen wat het zijn.
Ook lopen hier twee katten rond maar daar gaat mijn intresse niet naar uit.Ook heb ik intussen hier een goede vriendin luna ook een kromme pootje.Wij zitten vaak bij elkaar en praten wat onder elkaar.
Ik moet zeggen het bevalt me hier erg goed.Krijg mijn voer en water heb een heerlijke mand en rust.Want ik slaap nog veel.
Maar ik ben ook al aangekomen.Wandelen is hier ook pret jho.We gaan overal heen alleen krijgen we een muilkorf om en dat vond ik helemaal niet eng.We, lopen lekker los en rennen dan heen en weer.Ik zelf trek 1 sprint en dat is dan genoeg want dan krijg ik me een pijn in mijn poot zeg maar daar heb ik pillen voor en die zijn lekker jho.
 
nou ik ga weer slapen jullie weten weer genoeg over mij en lezen dat het goed gaat met me.
lieve honden blafjes naar jullie  roos (alias summer)

ik ben zo blij hier geweldig.

   
Klik en help ons helpen