Rosa


fiogf49gjkf0d
Onze hond Sam (voorheen Rosa)

Hierbij wil ik jullie laten weten, dat ons gezin heel blij is met onze Sam (voorheen Rosa).Wij hebben Sam in juni van 2007 gekregen, zij had toen de leeftijd van 7 maanden!! Ze kwam in het voorjaar van 2007 samen met haar zusjes uit Portugal naar Nederland. De eerste maanden heeft Sam met haar zusjes een zwervend bestaan gehad in Portugal en een ernstige huidziekte opgelopen. Toen we haar kregen, was en is ze kerngezond! Ze ziet er prachtig uit!

Ze is een heel lieve hond. We hebben er veel gezelligheid aan. Heeft echt speciale trekjes wat we bij onze vorige honden nooit zagen. Ik wil jullie deze niet onthouden:

- naast een bal, is een kiezelsteentje haar favoriete speelgoed. Ik denk dat dat komt, doordat kiezels in haar eerste levensmaanden haar enige speelgoed zijn geweest. Ze is erg speels en komt regelmatig bedelen om te spelen. Niet om te knuffelen, want een knuffelhond is ze niet. Als je haar aanhaalt, dan begint(!) ze het leuk te vinden, als het maar op een rustige manier gaat. Ze houdt niet van ‘wild’ knuffelen. Langzaamaan begint ze het knuffelen toch als prettig te ervaren.

- ze kan als de beste televisiekijken. En echt, er hoeft maar iets van ‘beest’ in te zitten en ze zit vooraan. Ze is wild enthousiast van Sesamstraat!!! Het is net of ze weet hoe laat het begint……..

- we hebben een grote varen op een standaard in de kamer staan, ze loopt daar onder door. Het is net of je dan een vertraagde opname ziet. Ze doet alles in slow motion, het lopen, het bewegen van haar kop en staart!!! Ze doet dat zeker 10 keer per dag. Bezoek staat met open mond te kijken als ze Sam bezig zien. Het is ook te komisch voor woorden!!! Heeft het toch iets te maken met het land waar ze vandaan komt?


Fam. Vermeulen
   
Klik en help ons helpen