Gastenboek 


donderdag, 18 juli 2019 04:11 Teken gastenboek


Naam Commentaar
Teddy vrijdag 30 november 2018
Neerpelt SHL
Moet er voor de urgente en oude honden ook zoveel betaald worden?
Tobyram zou zonder problemen bij mij terecht kunnen. Speelgenootje van o.a. mijn 10 jarige mastin mix uit granada. Ook Gea zou hier terecht kunnen. Tuin genoeg.
obat dinsdag 20 november 2018
herbal http://taufikseptian.my.id/
http://obatdarahtinggi.site/
https://obatdarahtinggi.my.id/
http://walatrasehatmata.biz.id/
http://qncjellygamat.my.id/
http://qncjellygamat.online/
https://razelherbal.id/
https://obatmaagkronis.my.id/
https://obatdarahtinggi.my.id/obat-paru-paru-basah/
https://obatdarahtinggi.my.id/obat-asam-lambung/
https://obatdarahtinggi.my.id/obat-liver/
https://obatdarahtinggi.my.id/obat-sakit-tulang-ekor/
https://obatdarahtinggi.my.id/obat-kolesterol/
https://obatdarahtinggi.my.id/obat-diabetes/
https://obatdarahtinggi.my.id/obat-tbc-kelenjar/
https://obatdarahtinggi.my.id/obat-asma/
https://obatdarahtinggi.my.id/obat-sakit-tulang-punggung/
https://answers.microsoft.com/en-us/xbox/forum/all/obat-darah-tinggi/06882b7a-e0d2-436c-b582-31a39760c376
http://taufikseptian.my.id/12-manfaat-biji-salak/
http://taufikseptian.my.id/5-manfaat-biji-kurma/
http://taufikseptian.my.id/8-manfaat-biji-durian/
http://taufikseptian.my.id/obat-herbal-paru-paru-berair/
http://taufikseptian.my.id/6-manfaat-biji-pisang/
http://taufikseptian.my.id/obat-herbal-nyeri-haid/
http://obatdarahtinggi.my.id/manfaat-labu-kuning/
https://www.wattpad.com/story/163602672-obat-darah-tinggi
https://sites.google.com/view/obat-darah-tinggi/home
https://m.sewarga.com/read-blog/10_obat-darah-tinggi-turunkan-darah-tinggi-dengan-cepat-dan-aman.html
https://www.youtube.com/channel/UCYau_kSAQmJG481KosnsExQ
Marij Hendrikx zaterdag 14 juli 2018
Echt Dank aan Ria voor haar inspanningen. In juni hebben wij een puppy gevonden bij de autoweg nabij Syracuse (Sicilie) Via de plaatselijken politie is de pup naar een opvang gegaan. Wij wilde de pup adopteren maar dit bleek niet zo eenvoudig te zijn. Ik heb Ria een mail gestuurd en zij heeft een van de contact personen van DZG benadert op Sicillie die zich heet ingezet om de adoptie te realiseren. Donderdag 12 juli is de puppy op Dusseldorf airport aangekomen, en imiddels zijn wij de trotse “ouders” van Picco! Ria en vooral ook Francesca van ASVA Sicilia heel veel dank!!!
peter kruse maandag 18 juni 2018
appelscha
Op deze site gekomen via de naam Ria Kuurman(heeft vroeger bij mij in de klas gezeten). Ik heb zelf in totaliteit al 10 Spaanse honden gehad(waarvan 4 momenteel nog steeds).
Ik wil jullie veel succes wensen met het goede werk.
 
Margriet de Zwart vrijdag 23 december 2016
Amsterdam Fijne kerstdagen en alle goeds voor jullie van mij en ZAIRA , sinds 29 -09-2014 van Zakynthos bij mij en de allerliefste hond van de hele wereld. Iedereen jong en oud gaat voor haar door de knieën . Voor mensen met dementie is zij een telkens langskomend geschenk. Vriendelijke groet , margriet
monica maandag 26 september 2016
vlissingen
fiogf49gjkf0d
Beste mevrouw of mijnheer, tijdens onze vakantie op Mallorca, sa Coma, hebben we een teckel op het strand gezien met een groot gezwel tussen de achterpootjes. Hopelijk kunt u deze hond helpen, met vriendelijke groeten, Monica
emy fernhout maandag 25 juli 2016
eefde
fiogf49gjkf0d
Hallo,
graag wil ik wat meer informatie over adoptie op afstand maar kan geen email adres vinden,als je een dier op afstand adopteert is de bijdrage die er gevraagd wordt eenmalig, soms is dat niet duidelijk.
En kan deze in termijnen of moet je het gevraagde bedrag in een keer storten???

met vriedenlijke groet,
Emy Fernhout 
Eef donderdag 5 mei 2016
Delft
fiogf49gjkf0d
Ik kan geen contact opnemen, want ik krijg meteen Outlook en dat heb ik niet. (zoals veel mensen dat niet hebben), dus probeer ik het zo
Kent u dit? Sinds ik dit weet lig ik er wakker van!
mvg Eef
 
 
 
Kitty maandag 18 april 2016
Echt
fiogf49gjkf0d
Hallo. Ik ben in 2013 met hond Branky naar de DZG dag geweest. Branky is toen waarschijnlijk gefilmd en er zijn foto's van hem gemaakt door bezoekers. Mocht iemand nog die filmpjes en/of foto's hebben, zou die die dan mij willen delen? Branky is een kruising tussen een golden retriever en een kooiker. Er staat een foto van hem op de "In Memoriam" rubriek. Mijn emailadres is bij DZG bekend.
Toon zaterdag 5 september 2015
Nederland
fiogf49gjkf0d
Wat dieren kunnen horen en geluidshinder? Daar houdt de Nederlandse wetgeving geen rekening mee! Kijk op www.bromtonen.nl voor meer info.
Elien dinsdag 1 september 2015
Belgiƫ
fiogf49gjkf0d
Hallo Ik ben geinteresseerd in een hondje, maar kan niemand telefonisch bereiken en het e-mail verkeer verloopt ook niet vlot. Heb 1 iemand aan de lijn gehad, en deze zei me zich niet met honden bezig te houden. Daarom probeer ik het via deze weg. Kan er iemand mij verder helpen ? Alvast bedankt Elien
debra vrijdag 14 augustus 2015
GOES
fiogf49gjkf0d
Hoi, 
 
Mijn vriendin is momenteel op vakantie in Sicillie. Bij haar huisje is een hond met haar 10 puppy's gedumpt. šŸ˜¢. Weten jullie of er in Sicillie ook Hulp is voor dieren? Ze wil ze zo graag helpen maar weet niet hoe.
 
Gr. Debra 
leneke donderdag 13 augustus 2015
zaandam
fiogf49gjkf0d
http://www.ontwormen.eu
Marieke woensdag 12 augustus 2015
Schijndel
fiogf49gjkf0d
hallo Anita, Ik weet niet of je toevallig nog hier kijkt, maar had je mijn mailtje gehad? Wij zitten tot maandag in Kijk duin, redelijk vlak bij jullie toch? Groetjes Marieke
Johan dinsdag 23 juni 2015
Eindhoven
fiogf49gjkf0d
Beste hondenliefhebbers,

Omdat jullie veel ervaring hebben met honden uit het buitenland heb ik een vraag aan jullie.

Op korte termijn gaan wij met de honden naar Zuid Europa, naar een gebied waar zandvliegen voorkomen.

Zandvliegen kunnen door te bijten, microscopisch kleine parasieten met de naam Leishmania Infantum overbrengen op onze honden. Op deze manier kunnen ze besmet raken met de, in veel gevallen, dodelijke ziekte Canine Leishmaniose. Onze kleinste hond is een Chihuahua en met name om haar maken wij ons zorgen omdat ze zo klein is.

Preventief is besmetting door de zandvlieg te voorkomen met producten van bijvoorbeeld de merken Scalibor, Advantix, Seresto en sinds 2014 als nieuwkomer Vectra 3D. Ongetwijfeld vergeet ik er nu nog een paar. Bestrijding gaat enkel met een speciale band of met druppels. Een oplossing in de vorm van tabletten heb ik elk geval nog niet kunnen ontdekken.

Omdat deze middelen toch vrij agressief zijn heb ik er de zoekfuncties maar eens op ingezet maar hier werd ik niet vrolijk van. Met regelmaat kwam ik artikelen tegen over epileptische aanvallen en zelfs het overlijden van het dier na toediening van dit goedje. Wij vragen ons af of we dit risico moeten nemen met een hondje van amper 3 kg.

Mijn vraag aan jullie is hoe jullie daar mee om gaan als je naar een risicogebied reist met je hond(en).

Wat adviseren jullie ons? De honden thuis laten is natuurlijk de beste optie maar dat is helaas door omstandigheden niet mogelijk.

Groeten en bedankt voor het meedenken,
Johan
Anita Boom woensdag 17 juni 2015
Aalsmeer
fiogf49gjkf0d
Hoi Marieke, Heb inderdaad rond gekeken maar heb je dus niet gezien. Lijkt ons heel leuk om een keertje af te spreken met broer en zus! Volgende week gaat baas Alex op vakantie, zullen we daarna een keertje met zijn allen afspreken? Je kunt me bereiken via email. boomaalsmeer@hotmail.com da's wat makkelijker. Hoop dat het met Madge allemaal goed gaat, ben heel benieuwd hoe hard ze gegroeid is! Groetjes, Anita
Marieke Vorstenbosch woensdag 10 juni 2015
BREDA
fiogf49gjkf0d
Hallo Anita,
 
Ik doe het even zo ;) Wat leuk dat je Morris toch weer terug hebt. Ofja een beetje dan!
En fijn om te weten waar hij zit ik vroeg het me eigen al af.
Zoals je wel had gezien was ik niet op de open dag...  Maar het lijkt me misschien wel een keer leuk om Morris en Madge een keer ssamen te brenfen ? 
 Ik hoor hetwel!
 
Groetjes Marieke   
Anita Boom donderdag 4 juni 2015
aalsmeer
fiogf49gjkf0d
Update Morris 11 April heb ik samen met Steven van de stichting Dierenhulp zonder grenzen Morris opgehaald van Schiphol voor een 5 dagen noodopvang. Ondanks zijn 4 maanden en 'slechte" start in Portugal bleek hij een zeer vriendelijke en slimme pup te zijn, we waren meteen allemaal weg van hem maar ja, ik zelf had al 2 honden!! De week daarna is hij doorgegaan naar het pleeggezin van Rebecca. Maar....mijn zoon Alex en vriendin Femke waren weg van Morris en na een aantal dagen wikken en wegen besloten ze Morris terug te halen. Omdat het jonge koppel net een huis hadden gekocht en bezig waren met verbouwing is Morris nog een aantal weken bij mij gebleven en sinds 1 1/2 week verblijft hij nu bij hun. Elke dag gaat Morris met mij mee op een grote uitlaatronde naar bos of park en komt hij hier als zijn baasjes weg of op vakantie zij .Komende zaterdag is er een open dag van de stichting waar ik met Steven heen zal gaan EN we nemen Morris mee.....misschien zien we daar zijn zusje Madge wel of een aantal verzorgers van voorheen. .
Marieke vrijdag 17 april 2015
Schijndel
fiogf49gjkf0d
Hallo, 
 
Hier even een berichtje over Madge.
Vrijdagnact om 3 uur hebben we haar op Schiphol opgehaald. Ondanks de lange reis, ze hadden 2 uur vertraging, was ze er vrolijk en speels toen ze eruit kwam.
Ze is heel erg aanhankelijk, speels, lief en ze doet het al super goed! Alleen zijn vind ze nog niet zo leuk maar ondanks dat is e vanacht helemaal alleen, niet eens in de bench, beneden geweest. Tot gisternacht had ik op de bank geslapen. 
WAt jullie voor de dieren is echt geweldig! Zo krijgen ze toch nog een tweede kans
 
 
Ben woensdag 8 april 2015
Drachten
fiogf49gjkf0d
Veel kattenverjagers (toestel dat een pieptoon afgeeft tegen katten) werken met hetzelfde geluid als de Mosquito. Deze geluiden zijn niet door iedereen te horen. En dat zorgt vaak voor onbegrip. De hoge tonen kunnen pijn doen aan het oor en ook voor een piep in je oor zorgen. Er zijn toestellen die afgaan met behulp van een sensor 
of continue met een hoge piep geluid, van laag naar hoog. De meeste toestellen werken rond de 18KHz toonhoogte. De mens kan horen tot circa 20KHz maar soms ook wel hoger. Heb je hiervan hinder? Wij doen onderzoek naar deze geluiden maar geven ook gratis juridisch advies wat je tegen dit geluid kan doen. Meer info vind je op www.mosquito.pieptonen.nl of bel met 06 49 13 77 77. Het telefoonnummer is geopend vanaf 9 tot 21 uur 's avonds 7 dagen per week. Mocht u geen gehoor krijgen op deze lijn: probeert u het op een ander moment nogmaals. 

Hoogfrequent geluid: vanaf 8KHz tot en met 20 kilohertz 
Ultrasoon geluid: Boven de 20 kilohertz toonhoogte. 

Werking Mosquito: vanaf 17KHz tot en met 20KHz 
Werking van een kattenverjager: 13KHz tot en met 23KHz. 

www.mosquito.pieptonen.nl
Toon alle berichten
Klik en help ons helpen