Partners 


2e hands Boeken, DVD’s, CD’s en Games voor DZG op Bol.com

fiogf49gjkf0d
U kunt ons nu ook helpen door uw 2e hands boeken, cd’s, dvd’s en games te schenken aan ons. Wij beschikken over een verkopers account op Bol.com,  waar wij de artikelen zullen aanbieden. U kunt hier zelf ook een kijkje nemen:
spreekbeurt@dierenhulpzondergrenzen.com
 
Omdat de artikelen vanaf een centrale plaats verstuurd zullen worden, kunnen wij deze pas ter verkoop zetten, wanneer deze door ons ontvangen zijn. Het kan zijn dat wij niet alles op Bol.com kunnen aanbieden, omdat deze niet in hun database voorkomen. In dat geval zullen wij de artikelen apart houden voor een rommelmarkt/boekenmarkt of partijverkoop via Marktplaats.

Het mogen GEEN kopieën zijn, en het liefst in zo goed mogelijke staat. Hoe mooier de spullen er nog uit zien, hoe hoger de prijs die DZG ervoor kan vragen!

Wanneer u mij mailt, zodra u iets voor DZG beschikbaar heeft, laat dan even weten om hoeveel het gaat, en uw adresgegevens, zodat ik dit kan opnemen met onze coördinator logistiek. Indien mogelijk zal deze dan contact met u opnemen voor het ophalen van de spullen, wanneer het op route ligt. Voor de boeken, dvd’s, cd’s en games zullen geen extra kilometers gemaakt worden.
Evengoed heeft het opsturen van de spullen onze voorkeur. U kunt een pakket van < 10 kg al voor € 6,95 verzenden via het postkantoor. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Heeft u boeken, CD's etc. mailt u dan a.u.b. naar spreekbeurt@dierenhulpzondergrenzen.com
 

................................................................................................................................................

Petnews, het online huisdierenmagazine!

fiogf49gjkf0d
Hier vind je handige tips, leuke weetjes en nuttige informatie over je huisdier.
In de artikelen van Petnews kun je bijvoorbeeld lezen over evenementen, nieuws, diverse rassen, maar ook over de voeding, de verzorging en het gedrag van jouw huisdier.

Petnews is ingedeeld in de volgende huisdiergroepen: honden, katten, konijnen, knaagdieren, vissen, vogels, reptielen en paarden. Zo lees je alleen artikelen over het diersoort van jouw interesse. Iedere maand wisselen de artikelen. Om op de hoogte te blijven kun je dan ook gratis lid worden van de nieuwsbrief/nieuwsbrieven van jouw interesse.
 

................................................................................................................................................

Atelier Animaux zet uw dier op papier

fiogf49gjkf0d
Atelier Animaux zet uw dier op papier en steunt meteen Dierenhulp zonder Grenzen

Atelier Animaux is ontstaan uit een grote liefde voor dieren en een passie voor tekenen. Dierportretten en dierenmandala’s in pastelkrijt en kleurpotlood, heb ik als specialiteit. Zo maak ik naar wens een portret van uw huisdier of ander favoriet dier. Verder teken ik herinneringsmandala’s van bijvoorbeeld uw overleden huisdier.

Atelier Animaux draagt Dierenhulp zonder Grenzen een warm hart toe. Voor iedere bestelling die via Dierenhulp zonder Grenzen binnenkomt, doneert Atelier Animaux 20% aan het project in Amorgos. Ook zal Atelier Animaux binnenkort met een speciale actie komen voor de veiling.

Heeft u een huisdier of favoriet dier dat u graag op papier vereeuwigd wilt zien? Neem gerust contact op. Op de website  http://www.atelieranimaux.com kunt u terecht voor meer informatie of een bestelling (op het bestelformulier kunt u aangeven dat het om de Dierenhulp zonder Grenzen actie gaat). Natuurlijk mag u ook altijd telefonisch contact met mij opnemen. Mijn telefoonnummer is 06-12497654.

Met vriendelijke groeten,

Anita de Vries
 
 

................................................................................................................................................

Medpets

fiogf49gjkf0d

Bestel dierenarts producten goedkoop online
Medpets.nl is een online dierenapotheek waar u diergeneesmiddelen, dieetvoer, voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor uw hond, kat, paard en kleine huisdieren goedkoop online kunt bestellen. Dierenartsproducten worden voordelig en binnen één tot drie werkdagen bij u thuisbezorgd. Deskundige klantenservice en dierenarts. Naast een uitgebreid en voordelig assortiment kwaliteitsproducten biedt Medpets.nl u tevens deskundige en klantvriendelijke service en dierenarts.

Klik en help ons helpen