Partners 


2e hands Boeken, DVD’s, CD’s en Games voor DZG op Bol.com

fiogf49gjkf0d
U kunt ons nu ook helpen door uw 2e hands boeken, cd’s, dvd’s en games te schenken aan ons. Wij beschikken over een verkopers account op Bol.com,  waar wij de artikelen zullen aanbieden. U kunt hier zelf ook een kijkje nemen:
spreekbeurt@dierenhulpzondergrenzen.com
 
Omdat de artikelen vanaf een centrale plaats verstuurd zullen worden, kunnen wij deze pas ter verkoop zetten, wanneer deze door ons ontvangen zijn. Het kan zijn dat wij niet alles op Bol.com kunnen aanbieden, omdat deze niet in hun database voorkomen. In dat geval zullen wij de artikelen apart houden voor een rommelmarkt/boekenmarkt of partijverkoop via Marktplaats.

Het mogen GEEN kopieën zijn, en het liefst in zo goed mogelijke staat. Hoe mooier de spullen er nog uit zien, hoe hoger de prijs die DZG ervoor kan vragen!

Wanneer u mij mailt, zodra u iets voor DZG beschikbaar heeft, laat dan even weten om hoeveel het gaat, en uw adresgegevens, zodat ik dit kan opnemen met onze coördinator logistiek. Indien mogelijk zal deze dan contact met u opnemen voor het ophalen van de spullen, wanneer het op route ligt. Voor de boeken, dvd’s, cd’s en games zullen geen extra kilometers gemaakt worden.
Evengoed heeft het opsturen van de spullen onze voorkeur. U kunt een pakket van < 10 kg al voor € 6,95 verzenden via het postkantoor. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Heeft u boeken, CD's etc. mailt u dan a.u.b. naar spreekbeurt@dierenhulpzondergrenzen.com
 

Klik en help ons helpen