Vraagbaak 

  Waarom geen reu ?
fiogf49gjkf0dWaarom hebben veel mensen een voorkeur voor teefjes wanneer het om adoptie gaat? Maar … verdienen onze reuen ook niet een faire kans? Veel mensen denken dat een reu dominant is, ze zijn moeilijker in de omgang of ze plassen vaker dan teven. Ze zouden zelfs moeilijker op te voeden zijn, horen wij geregeld. Ja, tijdens het wandelen past een reu vaak meer dan een teef, maar er zijn zelfs teefjes die hun poot optillen en veel en
Lees verder

fiogf49gjkf0d
Waarom hebben veel mensen een voorkeur voor teefjes wanneer het om adoptie gaat? Maar … verdienen onze reuen ook niet een faire kans?

Veel mensen denken dat een reu dominant is, ze zijn moeilijker in de omgang of ze plassen vaker dan teven. Ze zouden zelfs moeilijker op te voeden zijn, horen wij geregeld. Ja, tijdens het wandelen past een reu vaak meer dan een teef, maar er zijn zelfs teefjes die hun poot optillen en veel en vaak plassen tijdens de dagelijkse wandelingen.

Zoveel reuen die een plaatje verdienen en waaraan voorbij wordt gegaan omdat ze nu een,maal “de pech” hebben als reutje te zijn geboren.

Twijfelt u of u een reu of teef wilt adopteren en u bent er nog niet uit? Vraagt u dan één van medewerkers van de telefoondienst eens om advies.

Geeft u ook onze reuen eens een kans om een thuis te vinden!!

Toon minder
Klik en help ons helpen