Hoe kunt u Stichting Dierenhulp Zonder Grenzen helpen?

  Gastgezinnen gezocht
fiogf49gjkf0d Stichting Dierenhulp zonder Grenzen is op zoek naar gastgezinnen voor volwassen honden, een leuke, vrijwillige, maar vooral verantwoordelijke taak. U hebt kans dat u een hond in de opvang krijgt die nog alles/veel moet leren, misschien zindelijk worden, alleen leren zijn of aan de riem leren lopen. Een hond zal moeten wennen aan zijn/haar nieuwe omgeving. In het begin zal dit aanpassingen vergen, daarom zoeken wij vooral mensen die tijd en geduld hebben. Enige kennis van honden en hun opvoeding is een pre. De bedoeling
Lees verder

fiogf49gjkf0d

Stichting Dierenhulp zonder Grenzen is op zoek naar gastgezinnen voor volwassen honden, een leuke, vrijwillige, maar vooral verantwoordelijke taak.

U hebt kans dat u een hond in de opvang krijgt die nog alles/veel moet leren, misschien zindelijk worden, alleen leren zijn of aan de riem leren lopen. Een hond zal moeten wennen aan zijn/haar nieuwe omgeving. In het begin zal dit aanpassingen vergen, daarom zoeken wij vooral mensen die tijd en geduld hebben. Enige kennis van honden en hun opvoeding is een pre.

De bedoeling is, dat u vanaf het moment dat u de hond in opvang hebt, deze gaat verzorgen als was het uw eigen hond, daarbij dient u natuurlijk altijd in gedachten te houden dat hij/zij weer weg gaat! U gaat de hond, indien nodig, zindelijk maken, hem/haar aan de lijn leren lopen, en het aan zoveel mogelijk situaties laten wennen, kinderen, autorijden etc. Dit alles in het tempo welke past bij het dier. Het opvangen van dieren is leuk en dankbaar, let wel, vrijwillig werk, maar zeker ook heel intensief.

De intentie van het opvangen is een hond in nood in uw gezin op te nemen, tot hij/zij geadopteerd gaat worden. Het is van te voren nooit te zeggen hoe lang een hond bij u zal blijven. U gaat een hond opvangen die het nodig heeft, dit kan om verschillende redenen zijn. Dit betekent in de praktijk dat u niet zelf een keuze kan maken op de website, het gaat er ook niet om of u de ene hond “mooier” zal vinden dan een andere hond. Schoonheid is betrekkelijk, het gaat om een dier in nood. Natuurlijk houden wij rekening met uw situatie, misschien kunt u alleen een reu opvangen en geen teefje, of andersom.

Ziet u zichzelf als gastgezin en u kunt zich vinden in het bovenstaande of hebt u nog vragen, neemt u dan contact op met:

Eefje Vermeer gastgezin@dierenhulpzondergrenzen.com   06-225 216 25 


Toon minder

  DZG-chauffeurs
fiogf49gjkf0dDZG-chauffeurs gevraagd Voor het af en toe vervoer van dieren, honden/katten, zoeken wij chauffeurs. Het kan voorkomen dat gereden moet worden om honden bij opvanggezinnen op te halen en te brengen naar de adoptiegezinnen, mochten dezen zelf geen vervoer hebben. Het ophalen van onze hulpgoederen is ook een belangrijke taak voor een DZG-chauffeur. Deze goederen worden naar een centraal punt gebracht Lijkt het u leuk om deze belangrijke schakel te worden binnen onze organisatie representatief te zijn, aarzel dan niet e
Lees verder

fiogf49gjkf0d
DZG-chauffeurs gevraagd

Voor het af en toe vervoer van dieren, honden/katten, zoeken wij chauffeurs.

Het kan voorkomen dat gereden moet worden om honden bij opvanggezinnen op te halen en te brengen naar de adoptiegezinnen, mochten dezen zelf geen vervoer hebben.

Het ophalen van onze hulpgoederen is ook een belangrijke taak voor een DZG-chauffeur. Deze goederen worden naar een centraal punt gebracht

Lijkt het u leuk om deze belangrijke schakel te worden binnen onze organisatie representatief te zijn, aarzel dan niet en vul het reactieformulier in. Wij willen u graag in een persoonlijk gesprek meer vertellen over deze leuke (helaas) onbetaalde job!


U kunt ook per mail informatie opvragen bij:

logistiek@dierenhulpzondergrenzen.com

Toon minder

  Voer inzamelen
fiogf49gjkf0dWilt u voer voor ons verzamelen? Weet u dat dierenartsen en dierenwinkels anti-vlooienmiddelen, verbandmiddelen, tekenbanden, anti-wormmiddelen, etc. niet meer mogen verkopen als het “over” de datum is? Weet u dat die middelen dan vaak óf verdwijnen in een container óf weer terug worden gezonden naar de groothandel/fabrikant, waar ze alsnog vernietigd worden? Weet u dat deze middelen vaak nog minstens een half jaar hun werking blijven behouden? En dat wij deze heel graag willen hebben voor onze p
Lees verder

fiogf49gjkf0d
Wilt u voer voor ons verzamelen?

Weet u dat dierenartsen en dierenwinkels anti-vlooienmiddelen, verbandmiddelen, tekenbanden, anti-wormmiddelen, etc. niet meer mogen verkopen als het “over” de datum is?
Weet u dat die middelen dan vaak óf verdwijnen in een container óf weer terug worden gezonden naar de groothandel/fabrikant, waar ze alsnog vernietigd worden?

Weet u dat deze middelen vaak nog minstens een half jaar hun werking blijven behouden? En dat wij deze heel graag willen hebben voor onze projecten in Portugal, Spanje, Griekenland en Polen.

Daarom: vraag uw dierenarts en/of uw dierenwinkel om deze medicatie. Natuurlijk hoeven wij niet persé medicatie te hebben die over de datum is! Trouwens ook verbandmiddelen zijn altijd van harte welkom evenals beschermkappen, puppy- en kittenmelk.

Uiteraard is altijd voer nodig voor de honden en katten van onze projecten. Ook voor het voer gelden dezelfde regels, wanneer dit over de datum is mag het niet meer worden verkocht, maar is nog wel goed. Voer meer dan 8 maanden over de datum kunnen wij helaas niet meer gebruiken, ook dient de verpakking nog goed afgesloten te zijn.

Wel vragen wij uw begrip dat wij niet voor een paar zaken kunnen gaan rijden, maar wij proberen samen met u een tot een oplossing te komen. 

Verder willen wij u vriendelijk verzoeken de goederen in te willen pakken in een doos.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jacqueline en Paul de Kruijff
e-mail: logistiek@dierenhulpzondergrenzen.com

Toon minder

  Folders/posters verspreiden
fiogf49gjkf0d Folders/posters verspreiden voor ons Het liefst willen we heel Nederland volhangen met posters en bij iedereen in de brievenbus folders willen gooien, maar helaas, we hebben daar niet voldoende mankracht en tijd voor. Daarom doen we een beroep op u. Want wat zou het fantastisch zijn als u slechts één uurtje van uw vrije tijd zou willen besteden om in uw omgeving een paar posters op te hangen en foldertjes neer te leggen bij uw dierenarts, dierenwinkel, tandarts, huisarts, bibliotheek, hondenschool, kynologenclub
Lees verder

fiogf49gjkf0d
Folders/posters verspreiden voor ons

Het liefst willen we heel Nederland volhangen met posters en bij iedereen in de brievenbus folders willen gooien, maar helaas, we hebben daar niet voldoende mankracht en tijd voor.

Daarom doen we een beroep op u. Want wat zou het fantastisch zijn als u slechts één uurtje van uw vrije tijd zou willen besteden om in uw omgeving een paar posters op te hangen en foldertjes neer te leggen bij uw dierenarts, dierenwinkel, tandarts, huisarts, bibliotheek, hondenschool, kynologenclub en wat u nog meer kunt bedenken.

Even bij de bakker om de hoek, of die grote flat aan de overkant.................................

Folders en posters kunt u aanvragen bij:
Leontien v.d. Pluijm 
 E-mail: spreekbeurt@dierenhulpzondergrenzen.com


Toon minder

  Buitendienstmedewerker(ster)
fiogf49gjkf0dWat doet een buitendienstmedewerker(ster) en hoe wordt je er één? De functie van buitendienstmedewerker is binnen onze stichting van cruciaal belang. Het verslag van het huisbezoek aan eventueel toekomstige adoptanten betekent het wel of niet adopteren van een hond/kat. Na een telefonische intake kunnen personen een hond/kat reserveren, dit houdt echter niet in dat men automatisch het dier kan adopteren. Een gesprek met een medewerkster van de telefoondienst is ook informatief, soms zijn er meerdere gesprekken. Ook
Lees verder

fiogf49gjkf0d
Wat doet een buitendienstmedewerker(ster) en hoe wordt je er één?

De functie van buitendienstmedewerker is binnen onze stichting van cruciaal belang. Het verslag van het huisbezoek aan eventueel toekomstige adoptanten betekent het wel of niet adopteren van een hond/kat.

Na een telefonische intake kunnen personen een hond/kat reserveren, dit houdt echter niet in dat men automatisch het dier kan adopteren. Een gesprek met een medewerkster van de telefoondienst is ook informatief, soms zijn er meerdere gesprekken. Ook aan hen moet men al vele vragen beantwoorden. Voor de goede orde willen wij wel opmerken dat veel mensen al afgewezen worden door de telefoondienst.

De buitendienst heeft dus de taak te kijken of de mensen geschikt zijn voor de hond die zij uit hebben gezocht. Dit betekent zeer goed opletten en kritische vragen stellen, maar ook informatie geven. Maar ook kennis hebben van het gedrag van honden is een pré.

Wat vooral naar voren moet worden gebracht bij een voorcontrole is dat ( meestal ) de voorgeschiedenis van een dier niet bekend is. Men moet hier goed van doordrongen zijn, het dier kan een trauma opgelopen hebben, dit kan bij zowel een oud(er) of jong(er) dier. Ook zijn de meeste dieren geen huiselijke omgeving gewend. Toekomstige adoptanten moeten dit van te voren weten, zijn zij bereid een dier de tijd te geven te wennen? Een dier kan in het begin schuw zijn, erg rustig misschien maar na een gewenningperiode kan het karakter veranderen. Is men bereid dit te accepteren? Een volwassen hond wil moeilijk zindelijk worden, kan men daar tegen? Of krijgen wij na een week te horen “de hond is nog steeds niet zindelijk”? Deze dingen gebeuren. Natuurlijk kan (moet) een dier altijd terug naar onze stichting mocht het niet gaan. Maar dat mag nooit de achterliggende gedachte worden, dan krijgen we de “op zicht” formule en dit is te gemakkelijk. En laten we eerlijk zijn een dier neem je niet op zicht, je gaat ervoor of niet. In het kort komt het er dus op neer, wil men er niet aan en voor werken, dan zijn zij de hond niet waard. Onze dieren hebben namelijk genoeg meegemaakt. Als het dier net is aangekomen, is iedereen enthousiast, alles is leuk en aardig. De door de stress en verandering van voedsel veroorzaakte darmproblemen wordt dan nog geaccepteerd met een voorzichtige glimlach, maar het mag niet te lang duren.

Bij een voorcontrole voor een pup zal bijvoorbeeld gewezen moeten worden op het feit dat een pup in de pubertijd kan komen. Deze periode is niet altijd even prettig, er zijn mensen die dan wel op willen geven, men moet hiervoor gewaarschuwd worden.

Volwassen honden moeten ook de tijd krijgen, veel mensen denken dat juist zij zindelijk zijn. Niets is vaak minder waar. Het is trouwens van het grootste belang dat alle gezinsleden aanwezig zijn bij een voorcontrole, alleen op deze manier kunnen we te weten komen dat iedereen achter de beslissing staat.


Tevens bezoekt een buitendienstmedewerk(st)er een nieuw opvangadres met hetzelfde doel.

Na de adoptie houdt u contact met de nieuwe adoptant(en)  legt u na plaatsing een bezoekje af bij het dier, de zg. nacontrole. Ook blijft u telefonisch contact onderhouden met het gezin. Kijken en praten. U ziet het, leuk, gevarieerd en verantwoordelijk werk. 

Wij proberen om u de gelegenheid te geven om een aantal keren met een van onze ervaren deskundigen mee te laten gaan en mocht dit niet mogelijkzijn dan krijgt u de gelegenheid om telefonisch door een van onze ervaren deskundigen ingewerkt te worden. Dit om u in te kunnen leven in uw nieuwe, leuke baan als vrijwilliger bij St. Dierenhulp zonder Grenzen als buitendienstmedewerk(st)er..

Natuurlijk moet u wel beschikken over vervoer, computer met internet en telefoon.

Lijkt het u leuk om deze belangrijke schakel te worden in onze organisatie en denkt u representatief te zijn, aarzel dan niet. Wij willen u graag in een persoonlijk gesprek meer vertellen over deze leuke (helaas) onbetaalde job! Wilt u meer informatie? Mailt u dan naar vrijwilligers@dierenhulpzondergrenzen.com
Toon minder

  Verzamelen mobiele telefoons en lege cartridges
fiogf49gjkf0d  Steun Stichting Dierenhulp zonder Grenzen met mobiele telefoons en lege cartridges!! Met het inzamelen van lege inkjetcartridges met printkop en tonercartridges is geld te verdienen voor onze stichting. U kunt alleen onderstaande typen inkt- en tonercartridges bij ons inleveren: Hewlett Packard Canon Lexmark Panasonic Ricoh Dell Brother Helaas wordt het merk Epson niet vergoed, deze komen niet voor recycling in aanmerking. Ook de zg. compatible merken zijn niet in te leveren. De cartridges en t
Lees verder

fiogf49gjkf0d
 Steun Stichting Dierenhulp zonder Grenzen met mobiele telefoons en lege cartridges!!

Met het inzamelen van lege inkjetcartridges met printkop en tonercartridges is geld te
verdienen voor onze stichting.

U kunt alleen onderstaande typen inkt- en tonercartridges bij ons inleveren:

Hewlett Packard
Canon
Lexmark
Panasonic
Ricoh
Dell
Brother

Helaas wordt het merk Epson niet vergoed, deze komen niet voor recycling in aanmerking. Ook de zg. compatible merken zijn niet in te leveren. De cartridges en toners mogen niet lek zijn, hiervoor moeten wij afvalkosten betalen. Ook lege tonerflessen mogen niet ingeleverd worden. Dit kost onze stichting veel geld.

Kijk op werk, school, vraag het aan vrienden en kennissen. Meestal worden deze cartridges weggegooid, dat is dus weggegooid geld. Voor iedere cartridge en/of toner krijgt Stichting Dierenhulp zonder Grenzen een vergoeding van een bedrijf die de cartridges zonder kosten ophaalt en weer geschikt maakt voor hergebruik. Zo wordt er ook nog een bijdrage geleverd aan het milieu. 

 
Jullie herkennen het vast allemaal: je sluit een nieuw mobiel abonnement af, of je koopt een nieuw pre-paidje, maar waar ga je nu naar toe met je oude telefoon? Hij doet het nog (of niet), en belandt uiteindelijk maar ergens in een la om vervolgens vergeten te worden.
NIET DOEN!!! Je kunt nu Stichting Dierenhulp zonder Grenzen helpen met jouw oude, voor jou waardeloze mobieltje. Mail voor meer info naar logistiek@dierenhulpzondergrenzen.com

DZG kan hier geld mee ophalen en zo nog meer betekenen voor de zwerfdieren in de verschillende opvangcentra. Het geld is hard nodig om het werk uit te blijven voeren, dus help mee!!


Toon minder

  Meehelpen op evenementen
fiogf49gjkf0dWilt u ons meehelpen op evenementen? Regelmatig bezoeken wij beurzen, shows of plaatselijke markten e.d. Dit is namelijk één van onze manieren om het leed wat de honden wordt aangedaan in de publiciteit te brengen. Wij proberen vanuit onze stand donateurs te werven, artikelen te verkopen en folders uit te delen. Ook hiervoor hebben we hulp nodig. Lijkt het U leuk om ook eens tijdens een beurs of markt te helpen, neem dan contact met ons op. U hoeft geen ervaring te hebben maar het alleen maar leuk te vinden. U staat
Lees verder

fiogf49gjkf0d
Wilt u ons meehelpen op evenementen?
Regelmatig bezoeken wij beurzen, shows of plaatselijke markten e.d. Dit is namelijk één van onze manieren om het leed wat de honden wordt aangedaan in de publiciteit te brengen. Wij proberen vanuit onze stand donateurs te werven, artikelen te verkopen en folders uit te delen. Ook hiervoor hebben we hulp nodig.

Lijkt het U leuk om ook eens tijdens een beurs of markt te helpen, neem dan contact met ons op. U hoeft geen ervaring te hebben maar het alleen maar leuk te vinden. U staat nooit alleen in een stand, er zijn altijd minstens twee personen aanwezig. Soms staan we buiten, soms binnen. De ene keer een hele dag, de andere keer alleen een middag of avond, soms meerdere dagen achtereen.

Dit is elke keer weer anders. Zo reizen we het hele land door en bovendien is het ook nog eens heel gezellig en we doen het voor de dieren die onze hulp hard nodig hebben, kortom een geweldig doel!!

U hoeft niet elke dag te staan, we delen de dagen en tijden in, naar gelang iedereen kan. Kom helpen, we hebben Uw hulp hard nodig!

Wilt U meer informatie over de evenementen waar wij staan?
Neem dan contact op met:

vrijwilligers@dierenhulpzondergrenzen.com

Toon minder

  Spreekbeurten
fiogf49gjkf0dINFORMATIE SPREEKBEURT Kinderen/jongeren/ volwassenen die bijvoorbeeld op school of een vereniging een spreekbeurt willen geven over dieren in het buitenland en die willen vertellen dat in Nederland/België Stichting Dierenhulp zonder Grenzen de dieren die het nodig hebben proberen helpen. Het spreekbeurtpakket bestaat uit foto- en tekstmateriaal. Wij werken aan de mogelijkheid dat vrijwilligers van St. DZG bij o.a. organisaties een presentatie kunnen gaan houden. Helaas is dit nog niet te realiseren op dit moment. Iets
Lees verder

fiogf49gjkf0d
INFORMATIE SPREEKBEURT

Kinderen/jongeren/ volwassenen die bijvoorbeeld op school of een vereniging een spreekbeurt willen geven over dieren in het buitenland en die willen vertellen dat in Nederland/België Stichting Dierenhulp zonder Grenzen de dieren die het nodig hebben proberen helpen. Het spreekbeurtpakket bestaat uit foto- en tekstmateriaal.

Wij werken aan de mogelijkheid dat vrijwilligers van St. DZG bij o.a. organisaties een presentatie kunnen gaan houden. Helaas is dit nog niet te realiseren op dit moment. Iets voor u?


Aanvragen pakket:
E-mail: spreekbeurt@dierenhulpzondergrenzen.com  Je krijgt dan z.s.m. een DVD thuisgestuurd. 
Toon minder

  Stoppers plaatsen
fiogf49gjkf0d U KUNT ONS HELPEN MET HET PLAATSEN VAN EEN STOPPER! Het publiceren van persberichten in Nederland en daarbuiten om de toestand van de honden onder de aandacht te brengen en te houden is één van de doelstellingen van de Stichting Dierenhulp zonder Grenzen. Het is voor ons van heel groot belang dat wij een zo groot mogelijk publiek weten te bereiken. Uiteraard kunnen we adverteren, maar dit zal betaald moeten worden. Deze bedragen zijn meestal erg hoog, te hoog voor onze stichting. Er is echter een andere mogelijk
Lees verder

fiogf49gjkf0d
U KUNT ONS HELPEN MET HET PLAATSEN VAN EEN STOPPER!

Het publiceren van persberichten in Nederland en daarbuiten om de toestand van de honden onder de aandacht te brengen en te houden is één van de doelstellingen van de Stichting Dierenhulp zonder Grenzen. Het is voor ons van heel groot belang dat wij een zo groot mogelijk publiek weten te bereiken.

Uiteraard kunnen we adverteren, maar dit zal betaald moeten worden. Deze bedragen zijn meestal erg hoog, te hoog voor onze stichting. Er is echter een andere mogelijkheid, de zg. "stopper".

Het komt voor dat o.a. kranten, huis-aan-huisbladen en tijdschriften onverkochte advertentieruimte hebben. Deze ruimte moet opgevuld worden, lege plekken kan niet, met "stopperadvertenties". Deze zijn gratis en uitermate geschikt voor DZG.

Wij hebben "stoppers" in verschillende afmetingen en wij willen graag de redacties vragen gebruik te maken van onze stopperadvertenties of onze banner. De lege plekken moeten tenslotte toch opgevuld worden, nietwaar?

Hier kunt u onze stoppers en banner downloaden in PDF-formaat. Deze kunt u mailen naar de redactie van bijvoorbeeld een huis-aan-huisblad in uw woongebied of een andere uitgave.

1e stopper zwart/wit
2e stopper zwart/wit

Toon minder

  Online collecteren
fiogf49gjkf0d U kunt ons helpen door bijvoorbeeld op uw website of uw hyves-pagina onze donatiebanner op te nemen. Als u op onderstaand link klikt dan staat daar precies vermeld wat u moet doen om dit voor elkaar te krijgen. Helpt u ons helpen?   Klik hier voor de online donatiebanner
Lees verder

fiogf49gjkf0d
U kunt ons helpen door bijvoorbeeld op uw website of uw hyves-pagina onze donatiebanner op te nemen.
Als u op onderstaand link klikt dan staat daar precies vermeld wat u moet doen om dit voor elkaar te krijgen.
Helpt u ons helpen?
 

Toon minder

  2e hands Boeken, DVD’s, CD’s en Games voor DZG op Bol.com
fiogf49gjkf0d U kunt ons nu ook helpen door uw 2e hands boeken, cd’s, dvd’s en games te schenken aan ons. Wij beschikken over een verkoopaccount op http://www.bol.com/, waar wij de artikelen zullen aanbieden.  Heeft u nog boeken, cd’s, dvd’s en games van goede kwaliteit waar u niets meer mee doet, laat dit dan weten via mailadres spreekbeurt@dierenhulpzondergrenzen.com  Omdat de artikelen vanaf een centrale plaats verstuurd zullen worden, kunnen wij deze pas ter verkoop zetten, wanneer deze door ons on
Lees verder

fiogf49gjkf0d
U kunt ons nu ook helpen door uw 2e hands boeken, cd’s, dvd’s en games te schenken aan ons. Wij beschikken over een verkoopaccount op http://www.bol.com/, waar wij de artikelen zullen aanbieden.  Heeft u nog boeken, cd’s, dvd’s en games van goede kwaliteit waar u niets meer mee doet, laat dit dan weten via mailadres spreekbeurt@dierenhulpzondergrenzen.com 
Omdat de artikelen vanaf een centrale plaats verstuurd zullen worden, kunnen wij deze pas ter verkoop zetten, wanneer deze door ons ontvangen zijn. Het kan zijn dat wij niet alles op http://www.bol.com/ kunnen aanbieden, omdat deze niet in hun database voorkomen. In dat geval zullen wij de artikelen apart houden voor een rommelmarkt/boekenmarkt of partijverkoop via Marktplaats.

Het mogen GEEN kopieën zijn, en het liefst in zo goed mogelijke staat. Hoe beter de spullen, hoe hoger de prijs die onze organisatie ervoor kan vragen!
Wanneer u mailt, zodra u iets voor DZG beschikbaar heeft, wilt u dan ook laten weten om hoeveel het gaat. 
 
Echter heeft het opsturen van de spullen onze voorkeur.  Wij hopen op uw begrip hiervoor.
 

In Nederland (NL): 24-uursservice 
Voor pakketten tot 10 kg geldt een maximum formaat van 100 x 50 x 50 cm. 
Voor grotere pakketten (tot max. 176 x 78 x 58 cm) geldt het tarief van categorie 10 - 30 kg. 
De rood gearceerde tarieven zijn inclusief btw (overige tarieven zijn vrijgesteld van btw).

Alle tarieven in Euro'st/m 2 kg2 - 5 kg5 - 10 kg10 - 20 kg20 -30 kg
PakketRegio: NL

Standaard inclusief Track & Trace

€ 6,95 € 6,95 € 6,95 € 13,25 € 13,25
Aangetekend 
Bij een Aangetekend pakket tekent de ontvanger voor ontvangst. De maximale schadevergoeding bij verlies of beschadiging is € 500,- per pakket. Bezorging in Nederland van maandag tot en met zaterdag. Het pakket is te volgen via Track & Trace.
Regio: NL

Waardevolle spullen tot € 500 verzekerd.

€ 8,60 € 8,60 € 8,60 € 14,90 € 14,90
Verzekerservice
Bij een pakket met Verzekerservice is de inhoud van uw pakket bij verlies of beschadiging verzekerd tot maximaal € 5.500,- per pakket. De ontvanger tekent altijd voor ontvangst. Bezorging in Nederland van maandag tot en met zaterdag. Het pakket is te volgen via Track & Trace.
Regio: NL

Waardevolle spullen tot € 5.500 verzekerd.

€ 14,45 € 14,45 € 14,45 € 20,75 € 20,75
Betaalservice
Een pakket met Betaalservice leveren wij pas af als de ontvanger betaald heeft. Dat gebeurt aan de deur, met gepast geld tot een maximum bedrag van € 500,-. Pakketten met een bedrag van € 500,- of meer worden naar een PostNL locatie gestuurd. Uw pakket met Betaalservice is tot € 500,- verzekerd bij verlies of beschadiging. De geadresseerde tekent voor ontvangst. Bezorging in Nederland van maandag tot en met zaterdag. Uw pakket is te volgen met Track & Trace.
Regio: NL

Uw post wordt pas uitgereikt als de ontvanger betaald heeft.

€ 18,35 € 18,35 € 18,35 € 23,20 € 23,20
 
 

Helpt u mee om dit tot een groot succes te maken?
Voor meer informatie spreekbeurt@dierenhulpzondergrenzen.com

 

Toon minder

  Donatieboxen/collectebussen plaatsen
Elk jaar  krijgen we meer hulpaanvragen  Of het nu komt door  het veranderen van normen en waarden, het mishandelen, verwaarlozen en dumpen van dieren blijft doorgaan. Steeds meer dieren moeten geholpen worden. Helpen betekent meestal financieel helpen, we weten het allemaal; voor niks gaat de zon op. Om geld in te zamelen begint DZG een “collectebusactie”. Wij willen graag zoveel mogelijk donatieboxen in Nederland en België neer laten zetten. Natuurlijk moeten wij wel een handje worden geholpen. Daarom willen
Lees verder

Elk jaar  krijgen we meer hulpaanvragen  Of het nu komt door  het veranderen van normen en waarden, het mishandelen, verwaarlozen en dumpen van dieren blijft doorgaan. Steeds meer dieren moeten geholpen worden. Helpen betekent meestal financieel helpen, we weten het allemaal; voor niks gaat de zon op. Om geld in te zamelen begint DZG een “collectebusactie”. Wij willen graag zoveel mogelijk donatieboxen in Nederland en België neer laten zetten. Natuurlijk moeten wij wel een handje worden geholpen.
Daarom willen wij u vragen donatieboxen/collectebussen neer te zetten in o.a. dierenklinieken, dierenspeciaalzaken, snackbars, restaurants, sportclubs, winkels, kantines, benzinestations, bibliotheken etc etc. De eigenaar zal toestemming moeten geven voor het plaatsen van een box en er zal toezicht moeten zijn. DZG stelt uiteraard de donatiebox(en) beschikbaar. Weet u waar een donatiebox mag staan? Neemt u dan contact op met bestuur@dierenhulpzondergrenzen.com  Laten we zorgen dat we dat beetje dat extra nodig is, ook kunnen geven

Toon minder

  Test
testtesttest
Lees verder

testtesttest
Toon minder


Klik en help ons helpen