Project Plovdiv - BulgarijeInformatie
Projectnieuws
Overig nieuws
 

Plovdiv - Bulgarije

 

 
 
Tsvetelina Vrancheva woont in Plovdiv, Bulgarije, ongeveer 150 km vanaf de hoofdstad Sofia. Zij draagt de zorg voor straat- en zwerfhonden. Het gaat om een particulier initiatief, alle tijd en vooral haar weinige geld gaat naar de honden. Dit doet ze voornamelijk alleen, zonder enige steun van autoriteiten. Ze rijdt in een heel oude auto, helaas zal deze het over een tijdje helemaal begeven. Om de dag gaat ze de honden voeren en verzorgen.
De auto wordt veel gebruikt, ook omdat Tsvetalina op drie plekken honden verzorgt. Wat zij doet is erg zwaar, veel honden zijn erg  getraumatiseerd en kunnen niet geadopteerd worden. In de omgeving van Plovdiv zijn niet veel mensen die honden een plaats in hun gezin willen geven.
 
 
Wegens  gebrek  aan plaats en financiële middelen kan ze niet alle honden verzorgen zoals zij zou willen. Een pension kan zij niet betalen. Veel honden zijn mishandeld en hebben ( intensieve ) medische zorg nodig. Maar ook de dierenarts in Plovdiv wil op een dag de rekeningen betaald hebben.
 
 
Tsvetelina doet wat zij kan, maar ze wil graag meer doen voor de dieren. Haar hart is groot, helaas  haar portemonnee niet.


Wilt u helpen? SNS Bank IBAN NL12 SNSB 0928 2718 03 BIC SNSBNL2A t.n.v. St. Dierenhulp zonder Grenzen te Valthermond o.v.v. Plovdiv.  
 
             

©stdzg2017


Klik en help ons helpen