Skip to main content

De moeder van Mike, Boo en Sully was een poes zonder thuis ergens in Agia Paraskevi. De paddock grenst aan een weg met veel verkeer en helaas werd hun vierde broertje of zusje aangereden door een auto en heeft het niet gehaald. Een student uit Santorini alleen in Athene, probeerde ze te beschermen en te verzorgen te zorgen in zijn appartement, maar na twee dagen moest hij naar de Erasmus Universiteit, dus zocht hij iemand om het van hem over te nemen. Ze verbleven bij een lieve dame die zorgde voor al hun testen en onderzoeken en ze naar het kattenhotel bracht om ze een betere kans te geven om een liefdevol permanent thuis te vinden!
Lieve Sully is een heel vriendelijk en teder katertje! Hij is graag in de buurt van katten en mensen en voelt zich snel op zijn gemak. Hij past zich snel aan en voelt zich zelfverzekerd om rond te kijken en zich thuis te voelen! Als een typisch kitten zit Sully vol energie, is blij en vrolijk en rent graag rond achter verschillende dingen aan en klimt. Hij geniet van speeltijd, of het nu alleen is of met een paar van zijn goede vrienden. Sully heeft Lily gekozen als zijn favoriete metgezel en ligt vaak naast haar. Sully zit graag bij het raam om naar buiten te kijken. En lekker eten stelt hij erg op prijs! Dit mooie katertje lijkt de leider van de roedel en weet hoe hij deze wereld moet regeren! Als je op zoek bent naar een knuffelige en aanhankelijke kater is dit je ultieme match! Sully is dol op knuffels en aaitjes en kruipt graag op je schoot! CORONA-PARVO-GIARDIA negatief.

Geboortedatum: 20-03-2024 Geschat )
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op