Skip to main content

Montgo zwierf al minstens een paar weken rond in de plaatselijke campo, waar mensen hem vaak hebben gezien. Niemand was in staat om hem te vangen en hij werd ook gezien met andere honden. Uiteindelijk konden onze collega’s zijn locatie bepalen zodat ze een val konden achterlaten om te proberen Montgo te vangen. Dat lukte en hij was de eerste hond die ze konden vangen en naar het asiel konden brengen.

Montgo was in redelijk goede conditie, hij had een gezond gewicht, en hij was een beetje nerveus in het begin, zoals te verwachten was. Na een dag of twee waren de zenuwen verdwenen en liepen ze naar binnen om een heel blijde jongen te zien wiens staart om negen voor twaalf kwispelde omdat hij zo enthousiast was over zijn dagelijkse wandelingen. Hij is schoon in zijn kennel en probeert op zijn wandelingen te wachten om naar het toilet te gaan. Op dit gebied kan hij echter nog wel wat begeleiding gebruiken.

Montgo is heel, heel makkelijk uit te laten en hij houdt je in de gaten en komt regelmatig even kijken. Hierop kan worden voortgebouwd om terugroepen en allerlei andere signalen te trainen. Hij is goed met teefjes, maar op dit moment vertoont hij tekenen van ongemak bij reutjes. Ze hebben hem net laten castreren, dus dit kan veranderen als het testosteron in zijn lichaam afneemt.

Geschatte geboortedatum: 01-07-2022
Herkomst: Benissa
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op