Skip to main content

Hermes is begin 2024 gevonden langs de snelweg. Hij zat daar naast zijn overleden moeder. Hermes was nog een kleine baby op dat moment en bang. Intussen verblijft Hermes al langere tijd in het asiel en is hij uitgegroeid tot een lieve energieke jonge knul. Hij is helemaal uit zijn schulp gekropen en ook niet meer angstig.

Hermes bruist van de energie, vermaakt zich uitstekend met soortgenoten en is erg verdraagzaam. Hij is dol op spelen, stoeien en lopen in het park. Hermes zou het beste tot zijn recht komen in een huis met baasjes die graag met hem lang aan de wandel gaan, spelen en knuffelen. Een andere hond erbij zou ideaal zijn. Hij verkeert in uitstekende gezondheid en is intussen gecastreerd.

Hermes moet en kan nog heel veel leren. Hij is erg intelligent en vindt het leuk nieuwe dingen op te pakken. Je ziet hem bijna stralen als hij een nieuw commando oppikt en daarvoor beloond wordt. Hij zoekt dus een baasje die het leuk vindt tijd aan hem te besteden. Het zal zich lonen en u wordt vast en zeker beloond met een knuffel en lik van Hermes.

Geboortedatum: 01-10-2023 ( Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op