Skip to main content

DNA onbekend.
Deze blije vrolijke noot is nog jong en dat merk je. Matrix is onbezorgd, super speels en wil graag iets maken van zijn leven. De politie heeft Matrix op straat gevonden een paar maanden geleden en naar het asiel gebracht. Hij was helemaal alleen op pad, DNA onbekend. Matrix was niet gechipt en ondanks dat we Matrix meerdere malen gepost hebben om zijn eigenaar te achterhalen, heeft niemand zich gemeld. Matrix heeft gevraagd of we hem konden helpen een nieuw huisje voor hem te vinden want hij wil zo graag jong en blij zijn en dat aan iemand laten blijken.
Matrix verblijft in de “jonge-honden” box. Spelen doet hij daar met zijn kameraadjes en het is zijn lust en zijn leven. Ook brengt hij een aantal maal per dag tijd door in het park waar hij ook met oudere, grotere honden het goed kan vinden. Een andere hond in zijn nieuwe huisje zou hij dan ook geen probleem mee hebben. Matrix is leergierig en wij verwachten dat hij ook snel nieuwe dingen oppikken want hij vindt alles leuk. Behalve opgroeien in een asiel.
Matrix is ongecompliceerd en kan eventueel ook bij jonge kinderen. Hij zal nog wel wat groeien in gewicht en schofthoogte maar niet al te veel meer.

Geboortedatum: 20-01-2024 Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op