Skip to main content

Mijn naam is Tyke, In maart 2024 ben ik in huis gehaald als puppy door een jong stel met baby. Ik vond dat hartstikke leuk want ik ben een blijde hond. Hondje eigenlijk want ik was klein en blijf klein.

Toen echter het zwangerschapsverlof van mijn vrouwtje erop zat werd het opeens maar lastig met mij. Baasje en vrouwtje gingen werken, baby ging naar de opvang en ik moest het thuis zelf maar zien te redden. Hey….ik ben een jonge hond hé en heb ook aandacht en opvoeding nodig maar dat kreeg ik niet. Ik zat me te vervelen, hele dagen alleen in huis en ging vertier zoeken: schoenen stelen, kleding, tafelpoten kauwen enzovoort. Dat was ook niet goed dus werd ik maar buiten gedumpt elke dag. Ik kreeg geen eten of drinken…..

Een lieve buurman zag dat en daar vertoef ik sinds die tijd regelmatig. Hij geeft me ook eten en drinken. Zijn 3 katten vind ik ook tof! Inmiddels hebben mijn baasjes besloten dat ik maar lastig ben en weg moet. Ik ben dus naar het asiel gebracht. Gelukkig had ik mijn connecties daar en heb ik weten te regelen dat ik nu een maand of 3 bij de buurman mag logeren. Hij kan echter niet voor altijd voor me zorgen dus als ik niet een huisje heb gevonden moet ik echt in het asiel gaan wonen.

Wil iemand in Nederland mij misschien hebben? Ik ben een ontzettend leuk hondje, intelligent en lief. Spelen doe ik met speelgoed of met katten. Andere honden vind ik ook leuk en lieve mensen zeker.

Tyke is gevaccineerd, wordt binnenkort gecastreerd en is super gezond. Hij is leergierig en geniet van aandacht. Veel ruimte heeft hij niet nodig. Mag wel, hoeft niet.

Geboortedatum: 15-12-2023 ( Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op