Skip to main content

Ze hebben me Blackie genoemd waarschijnlijk omdat ik het zwarte schaap was van de buurt. Ik ben namelijk een heel lieve aanhankelijke kater, intussen een je weet wel kater. De meeste katers op straat zijn vaak niet zo lief, maar ik ben erg aanhankelijk en houd van knuffelen en een aai. Mijn vacht is zwart met een rode gloed op de rug, ik vind mezelf best mooi.

Slim ben ik ook want ik heb me gewoon bij een stel buitenlanders in Portugal aan de deur gemeld omdat ik honger had. Geen trek, echt honger. Intussen niet meer hoor want ik weeg 4,9 kilo maar er komt waarschijnlijk nog wel in ietsje bij. Ik vecht niet met andere katten en dat is maar goed ook want ik ben helaas fiv positief. Feĺv niet hoor. Van de FIV heb ik ook geen last maar u moet het wel even weten.

Intussen ben ik dus “geholpen” en gevaccineerd, ontvlooid en ontwormd en in goede conditie. Nu nog een echt huisje. Daar droom ik van. Ondanks dat ik pas op latere leeftijd gecastreerd ben sproei ik niet!

Geboortedatum: 01-07- 2016 ( Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op