Skip to main content

Dit ontzettend lieve reutje is door het asiel in juli opgehaald in een bos. Helemaal alleen zat hij daar, waarschijnlijk gedumpt door iemand.
Dante is nog een klein beetje verlegen naar mensen toe als hij ze niet kent. Ze zien hem elke dag meer veranderen en met enthousiasme begroet hij iedereen die hij al vaker heeft gezien. Hij is slim en leergierig.

Dante kan goed opschieten met andere honden. Hij heeft een vast slapie en hij vindt het ook erg leuk daarmee te spelen. Dante is speels en lief. Hij is rustig van aard.

Hij is nog jong en zal ongetwijfeld nog wat groeien maar hij zal een klein formaat blijven. Ook in gewicht zal hij nog wel iets toenemen maar het vermoeden is dat hij onder de 10 kilo zal blijven.

Dante is negatief getest op alle voorkomende hondenziektes, verkeerd in goede gezondheid. Hij moet nog gecastreerd worden.
Dante heeft nog een heel leven voor zich en hij hoopt zich verder te mogen en kunnen ontwikkelen tot een blijde hond ergens in Nederland.

Geboortedatum: 01-04-2024 ( Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op