Skip to main content

Navi is een lief bescheiden reutje. Een aantal maanden geleden werd het asiel erop gewezen dat dit kereltje al meerdere malen ’s nachts op een dorpsplein gesignaleerd was waar hij eten bij elkaar scharrelde.

Het was niet eenvoudig om Navi te vangen maar ze hebben het niet opgegeven en uiteindelijk is hij gevangen en heeft hij een plekje gekregen in het asiel. Navi bleek een gezonde jonge hond te zijn die alleen dringend voedsel nodig had. Inmiddels heeft Navi zijn honger gestild en verlangt hij alleen nog naar een nieuw echt huis.

Navi is een ongecompliceerde rustige jonge hond. Hij moet nog wel wat leren, waaronder bijvoorbeeld het lopen aan de lijn, maar daar wordt al aan gewerkt. Hij vindt het ook leuk nieuwe dingen te leren en zal dit naar verwachting dan ook snel onder de knie hebben.

Navi deelt zijn tijdelijke onderkomen met Dante (ook reu) en ze kunnen het samen erg goed vinden. Ze spelen en ravotten samen zoals het jonge honden betaamt.

Navi wordt zeer binnenkort gecastreerd. Hij is gezond, negatief getest op alle voorkomende ziektes en uiteraard ontvlooid en ontwormt.

Geboortedatum: 01-03-2024 ( Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op