Skip to main content

Hoi, ik ben Lafayette! Ik ben een speelse en energieke hond, en ik ben absoluut graag in de buurt van mensen te zijn. Als ik nieuwe mensen ontmoet, ben ik in het eerst een beetje verlegen, maar ik warm snel op en toon mijn genegenheid met een kwispelende staart en een grote glimlach. Ik vind het heerlijk om geaaid te worden, vooral op mijn rug en hoofd -dat zijn mijn favoriete plekjes! Ik heb de meeste tijd doorgebracht met mijn broer, Napoleon, maar ik denk dat ik net zo gelukkig zou zijn in een huis met andere honden of zelfs alleen. Ik heb geen agressief of territoriaal gedrag met andere honden, en hoewel ik er nog niet veel heb ontmoet, denk ik dat ik wel wat nieuwe vrienden kan maken met de juiste metgezellen.
Ik ben vrij goed aan de lijn, dus wandelingen zijn leuk voor mij en voor degene die met mij wandelt! Ik vind het ook prima om alleen gelaten te worden, dus ik ik me goed kan aanpassen in verschillende situaties. Mijn favoriete bezigheden zijn spelen met ballen en rondrennen, vooral s ochtends en ’s avonds als ik de meeste energie heb. Ik ben over het algemeen rustig, maar ik ben nieuwsgierig en ik bekijk nieuwe plaatsen altijd een beetje met een beetje voorzichtigheid.

Dit is mijn verhaal: Een vriendelijke Nederlandse toerist zag me in slechte conditie in de buurt van hun hotel in de Peloponnesos en nam contact op met St. Dierenhulp zonder Grenzen voor hulp. Zo werden de mensen die nu voor me zorgen betrokken. Ze plaatsten een bericht over me op een lokale reddingssite en een vrijwilliger meldde zich om te helpen. Toen ze me kwamen halen, vonden ze ook mijn beste vriend, Napoleon, en besloten om ons allebei te redden! Dankzij een aantal geweldige vrijwilligers zijn we veilig in Athene aangekomen, waar we de zorg kregen die we nodig hadden. Nu hopen we allebei een liefdevol thuis te vinden, misschien zelfs in het buitenland!

Door bloedtesten is gebleken dat Lafayette Leishmania heeft.

Geboortedatum: 15-06-2018 ( Geschat )
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op