Skip to main content

Hoi, ik ben Napoleon! Ik ben een speelse en aanhankelijke hond, kwispelend met mijn staart en ik leun graag tegen mensen aan. Ik ben graag in de buurt van mensen en word snel, ook al kan ik een beetje voorzichtig zijn als ik voor het eerst iemand ontmoet. Ik ben vrij flexibel, en hoewel ik niet te veel gehecht raak aan een individu, heb ik een speciale band met mijn broer, Lafayette. Ik zal goed passen in een -hondengezin of net zo gelukkig zijn in een solo-gezin en ik vertoon geen agressief of territoriaal gedrag met andere honden.
Als het gaat om aan de lijn lopen, dat ben ik nog aan het leren en kan wel wat training gebruiken om me te helpen verbeteren, vooral om te voorkomen dat ik te veel rond spring. Ik raak gewoon opgewonden! Mijn favoriete speeltjes zijn touwen en ballen, en ik houd van rondrennen, vooral ‘ s ochtends en ’s avonds. Als ik klaar ben om te om uit te rusten, vind je me chillend in mijn hondenhok.
Ik ben meestal rustig, maar mijn nieuwsgierige kant komt naar boven als ik voorzichtig nieuwe plekken verken. Ik voel me ook comfortabel om alleen gelaten te worden, dus ik kan mij aanpassen aan verschillende huishoudens.
Dit is hoe ik hier terecht ben gekomen: Een Nederlandse toerist zag me in slechte staat in de buurt van hun hotel in de Peloponnesos en nam contact op met Dierenhulp zonder Grenzen, zij namen contact op met de geweldige mensen die nu voor me zorgen, en een vrijwilliger kwam helpen. Toen ze me kwamen halen, vonden ze mijn beste vriend, Lafayette, en ze konden hem niet achterlaten. Dankzij het harde werk van een aantal geweldige vrijwilligers werden we allebei naar Athene gebracht om nagekeken en behandeld te worden. We zijn nu allebei op zoek naar een liefdevol thuis, mogelijk zelfs in het buitenland!

Geboortedatum: 15-06-2022 ( Geschat )
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op