Skip to main content

Carlota leefde op straat toen ze een huis tegenkwam waar een hele aardige dame woonde en voor haar zorgde. Toen ze zwanger werd, liet de dame haar acht baby’s bij haar thuis krijgen en verzorgde ze ze allemaal met veel zorg. Maar omdat het er zoveel waren, moest ze Cadela Carlota bellen om de puppy’s en mama Carlota naar het asiel te brengen. Carlota kon in het asiel voor haar puppies zorgen tot ze allemaal geadopteerd waren.

Carlota is een heel lief en liefdevol teefje. Ze is dol op mensen en hoe dichter ze bij iemand is, hoe beter, zodat ze zoveel mogelijk knuffels en genegenheid kan krijgen. Ze houdt ook van andere honden, ze krijgt meer vertrouwen om naast haar harige vrienden te lopen omdat ze soms een beetje bang is voor het onbekende. Ze is heel lief en alle vrijwilligers zijn dol op haar. Zij weegt ca. 20 kg en is gesteriliseerd.

Geschatte geboortedatum: 14-11-2022
Herkomst: Lagos
Verblijft momenteel in: Portugal
 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op