Skip to main content

Een hartelijke kennismaking met een nieuwe ziel in de shelter. Tragisch genoeg is Blanca buiten haar schuld door haar familie afgestaan en zijn onze collega’s belast met de nobele taak om een liefdevol nieuw thuis voor haar te vinden.
Blanca is een zachtaardige geest van ongeveer 5 jaar die de warmte van het gezinsleven heeft gekend. Ze is gewend aan de vrolijke aanwezigheid van kinderen en het gezelschap van soortgenoten. Haar liefde voor mensen straalt van haar af en haar aanhankelijke karakter maakt haar een heerlijke metgezel. Ze loopt sierlijk aan de lijn, klaar voor avonturen aan je zijde, klaar om vreugde en liefde te brengen aan een nieuw gezin.
Verward en verlangend naar het comfort van vertrouwdheid, verlangt Blanca terug naar een thuis vol liefde. Als jouw hart zijn deuren kan openen voor deze verdienstelijke ziel, neem dan contact met ons op.

Geboortedatum: 10-12-2019 (geschat)
Herkomst: Benissa
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op